fbpx

VILL DU visa upp DIN IDÉ genom 3D visualisering?

Du kommer inte tro dina ögon när vi levererar slutresultatet!

Låt oss visa dig!

3D visualisering är ett viktigt verktyg idag

Vad är 3D visualisering?

3D-visualisering är en teknik som gör att man kan skapa en digital modell av ett objekt eller en plats. Den digitala modellen ser ut och känns som den riktiga saken, vilket gör det enklare att förstå hur det slutliga resultatet kommer att se ut. Den digitala modellen kan bestå av arkitektritningar.

Bjurfors Borås använder 3D visualisering

När mäklare ska sälja tomter är det en stor utmaning, det finns ju ingenting att visa förutom marken eller skogen som finns på fastigheten. Då är det perfekt att använda 3D visualisering. Se exempel på ett av våra senaste projekt med Bjurfors Borås. Genom detta moderna verktyg kan vi visa hur ditt framtida boende kan se ut på den obebyggda fastigheten.

logo white

Vad kostar 3D visualisering?

Generellt kan priset variera från några tusen kronor för enklare projekt till tiotusentals kronor eller mer för mer komplexa arbeten. Du ser våra priser nedan, men tveka inte att höra av dig till oss om du vill diskutera vidare just ditt projekt. Alla projekt är unika och priset kan både bli dyrare och billigare beroende på olika förutsättningar.

Enkel 3D-modell

börjar från

4 000 kr

När du behöver få en uppfattning av storleken på byggnaden

Enkel
3D Visualisering

börjar från

8 000 kr

Enklare 3D-bilder för att visa hantverkare och bekanta. 4 st bilder

Detaljerad
3D Visualisering

börjar från

10 000 kr

För projektutvecklare och mäklare

Vad ingår i 3D visualisering?

I en 3D-visualisering skapas först en digital modell av det objekt eller den plats som ska visualiseras, som till exempel en byggnad. Därefter läggs detaljer som färg och material till, och ljuset i scenen justeras för att skapa en realistisk atmosfär. Kameravinklar väljs ut för att visa modellen från olika perspektiv.

När allt detta är klart görs en slutlig rendering för att skapa den färdiga bilden eller animationen, som kan se fotorealistisk ut. Efter det kan man göra ytterligare justeringar i efterbehandlingen och eventuellt lägga till interaktiva element, som att man kan utforska miljön i en virtuell rundtur.

I professionella sammanhang kan även tekniska ritningar eller annan dokumentation ingå. Allt detta gör 3D-visualisering till ett kraftfullt verktyg för en rad olika användningsområden, från marknadsföring till planering och utveckling.

Leveranstid 10 dagar

Nöjd Kund Garanti

Uppstartsmöte

Möte för detaljer

Första utkast

Leverans av bilder

Vad kan man använda 3D visualisering till?

3D visualisering kan användas till många olika saker.

Mer än 1 647 genomförda projekt

Sedan starten 2017 har vi hjälp otroligt många privatpersoner att förverkliga sina byggdrömmar. Vi förverkligar byggdrömmar för privatpersoner, företag och fastighetsägare.

4.9 av 5.0

LT Ingenjörsbyrå är en helhets leverantör av bygglovsritningar, vi har 4,9 betyg.

från fler än 1 600 kunder

Oktober 2022, via Facebook

Vår arkitekt har varit väldigt duktig och lätt att samarbeta med när vi behövde ta fram ritningar på befintligt hus och sedan rita upp en tillbyggnad. Kan varmt rekommendera arkitekten och LT Ingenjörsbyrå till andra

Birgitta W. — Malmö
Mars 2023, via Hemsida

Proffsigt och bra bemötande. Lyhörda för våra önskemål. Gav tips under hela projektet. Tålmodiga, nöjda först när vi är nöjda. Snabb leverans inom 7 dagar! 

Mikael S. — Borås
April 2023, via Google

Snabbt, smidigt och lyhörd dessutom väldigt prisvärt. Vi vet vilka vi kommer fortsätta att anlita.

Mats E. — Uppsala
3D visualisering går snabbt och blir en trygg investering för dig

LÅT 3D VISUALISERING HJÄLPA DIG MED DITT PROJEKT

Att använda 3D-visualisering för ett bostadsprojekt innan byggnationen startar har flera fördelar:

  1. Tydligare Förståelse: Det ger alla inblandade en klar och tydlig bild av hur det färdiga projektet kommer att se ut.

  2. Förbättrad Kommunikation: Det blir enklare att diskutera och förstå projektet när man har en visuell representation, vilket minskar risken för missförstånd.

  3. Kostnadseffektivitet: Potentiella problem eller ändringar kan identifieras tidigt, vilket sparar tid och pengar i längden.

  4. Kundengagemang: För de som planerar att sälja eller hyra ut bostäderna kan en 3D-visualisering vara ett kraftfullt verktyg för att locka och engagera potentiella kunder.

  5. Beslutsprocess: Det blir enklare att ta beslut kring materialval, färgsättning och design när man kan se en realistisk bild av slutresultatet.

  6. Planering och Logistik: Med en detaljerad 3D-modell kan man bättre planera placering av möbler, utrustning och andra element, vilket underlättar den fysiska byggnationen.

  7. Marknadsföring: Visualiseringar kan användas i marknadsföringsmaterial, vilket kan hjälpa till att attrahera investerare eller förhandsboka bostäder.

Genom att investera i 3D-visualisering får du alltså en mängd verktyg som kan göra ditt bostadsprojekt mer framgångsrikt, både när det gäller genomförande och slutresultat.

VEM ÄR JAG?

Jag startade LT Ingenjörsbyrå 2017 med grundidén att hjälpa privatpersoner med sina byggprojekt. När jag startade fanns ingen på marknaden som ville ta sig an privatpersoner. Med min erfarenhet från stora byggprojekt har jag kunnat hjälpa mina kunder att slippa huvudvärk från bygglov eller upphandlingar av hantverkare.

Jag har blivit uppmärksammad i flera tidningar och även mottagit flera priser för mitt entreprenörskap.

1 647+

avslutade projekt

4.9 ⭐

av 5.0 i kundomdöme

Laszlo Toth

Kontakta oss för att få hjälp med ditt bygglov