fbpx

BUTIK

Välkommen till vår unika digitala butik – din främsta källa till fantastiska bygglovsritningar från beprövade projekt. Drömmer du om ett eget hem, men känner att traditionella byggkostnader lägger ett alltför tungt börde på din budget? Kanske har du en vision av ditt drömhus men vet inte hur du ska förvandla det till en konkret plan? Din sökning är över. Här erbjuder vi en innovativ och prisvärd lösning för att förverkliga dina husdrömmar!

Vi vet att varje hem är unikt, precis som dess ägare. Därför ger vi dig möjligheten att välja bland ett brett sortiment av beprövade bygglovsritningar – alla tillgängliga till en bråkdel av kostnaden jämfört med traditionella arkitekturfirmor.

Men det är inte allt. Alla våra ritningar levereras både i PDF-format och som ritningsfiler. Detta ger dig fullständig frihet att anpassa designen till dina unika önskemål. Du kan fortsätta projektet på egen hand, eller anlita en extern arkitekt för att utveckla ritningarna vidare. Oavsett om du föredrar att göra det själv eller samarbeta med professionella, har vi ritningarna för att kickstarta ditt projekt.

Och om du behöver hjälp? Inget problem alls. Vi är mer än glada att erbjuda anpassade tjänster för att ändra och anpassa våra husmodeller till dina specifika behov. Det är bara att höra av sig till oss eller lämna en kommentar vid beställning. Vi är här för att göra ditt drömprojekt till verklighet!

Välkommen in i en värld av möjligheter. Upptäck ditt drömhus idag – med oss, är hemmet till dina drömmar bara ett klick bort.

 

Filtrera och sortera våra projekt

Välj Hustyp
Storlek BTA
Storlek BYA
Välj antalet Sovrum
Välj antalet Badrum

  Visar 1–16 av 139 resultat

  Över 1600 nöjda kunder
  och mer än 1647 genomförda projekt

  4.9 av 5.0

  Läs alla recensioner

  Juni 2023

  Fick hjälp med kompletta ritningar till bygglovet. LT Ingenjörsbyrå är både professionella samt kundvänliga. Kan varmt rekommendera dem till andra som behöver hjälp med ritningar / bygglov etc. Sparade otroligt många timmar!

  Johan H. — Malmö
  Juni 2023

  Mycket nöjd med bemötandet och tålamod, då många uppmätningar gjordes från min sida pga. Att ritningar slarvats bort av Malmö stad. Slutresultatet blev mycket bra och LT tog hand om att skicka in bygganmälan åt mig.

  Robert O.
  Juni 2023

  Tjänstvilligt bemötande och professionell leverens. Kommer gärna tillbaka!

  Hasse Johansson
  Ladda mer