fbpx

Bygglov borås

 

Låt oss ta hand om ditt bygglov i Borås

Vi på LT Ingenjörsbyrå AB är experter på bygglov i Borås. Vi hjälper dig förverkliga ditt byggprojekt och erbjuder dig en bekymmersfri bygglovsprocess. Vårt lokala kontor hjälper dig även med platsbesök om det är nödvändigt!

⭐ 4.9 av 5.0 i kundomdöme

från fler än 1 600 kunder

LT Ingenjörsbyrå AB hjälper dig med bygglovsritningar från idé till färdiga handlingar.
Bygglov Borås, Bygglov Borås

Blev rekommenderad utav en bekant att kontakta LT Ingenjörsbyrå. Prisbilden var något högre än andra firmor, men vi ångrar oss inte en sekund. Vi har fått hjälp hela vägen. Laszlo är väldigt duktig på att förklara så man förstår hela processen!

, Anita P.
Anita P.
Borås
Bygglov Borås, Bygglov Borås

När jag hittade LT Ingenjörsbyrå och kom i kontakt med Laszlo så gick allt fort.
Tydliga frågor om projektet, tydligt när leverans sker av projekt. Ritningarna helt perfekta för att få igenom mitt bygglov! Precis det jag behöver och älskar bemötandet.

Anders V.
Anders V.
Stockholm
Bygglov Borås, Bygglov Borås

Fick hjälp med kompletta ritningar till bygglovet. LT Ingenjörsbyrå är både professionella samt kundvänliga. Kan varmt rekommendera dem till andra som behöver hjälp med ritningar / bygglov etc. Sparade otroligt många timmar!

, Johan H.
Johan H.
Malmö

BYGGLOVSRITNINGAR PRIS

Bygglov Borås, Bygglov Borås

Mindre projekt

börjar från
8 000 kr
Carport/Garage/Attefallshus
Bygglov Borås, Bygglov Borås

Tillbyggnad

börjar från
9 000 kr
Tillbyggnad av sovrum/badrum
Bygglov Borås, Bygglov Borås

Nybyggnad

börjar från
10 000 kr
Villa/Fritidshus

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

BYGGLOVSGARANTI ELLER PENGARNA TILLBAKA

Vi är säkra på vår expertis och därför kan vi erbjuda dig bygglovsgaranti med pengarna tillbaka villkor. Om vi ser risker i projektet kommer vi att skriftligen meddela dig och du har då chansen att avbryta projektet.

SNABB LEVERANS AV DINA BYGGLOVSRITNINGAR

Vi har digitaliserat allt som har med administration och tråkiga arbetsuppgifter att göra. Efter ditt uppstartsmöte har du dina bygglovsritningar inom endast en vecka!

BYGGLOVSEXPERTER PÅ RIKTIGT

Flera av våra medarbetare har faktiskt jobbat på kommunen som bygglovshandläggare och vet exakt hur processen fungerar med att handlägga ett bygglovsärende. Vi har funnits sedan 2019 det betyder att vi är det äldsta bolaget på marknaden som fortfarande är aktivt.

SKICKAR IN BYGGLOVET OCH SKÖTER SNACKET MED KOMMUNEN

Flera av våra medarbetare har jobbat på kommuner och vet därför hur processen fungerar. Vi hjälper dig att skicka in bygglovet och därefter sköter kontakten med kommunen vid kompletteringar eller frågor!

ENDAST 5 KUNDER PER VECKA

Du får en personlig kontakt och blir inte en i mängden hos oss. Vi svarar på dina telefonsamtal eller sms om du har frågor. Vi har bestämt att inte ta på oss för många projekt utan höja kvalitén och tiden med varje kund.

Leverans på 1 vecka

4.9 / 5.0 Kundnöjdhet

Granskning av detaljplan

Planritning

Fasadritning

Sektionsritning

Markplanering

Situationsplan

Kontrollplan

Hjälp med Bygglovsansökan

DIN IDÉ UTGÖR GRUNDEN FÖR VÅRA Fackmannanässiga BYGGLOVSRITNINGAR

Byggprojekt i Borås

Borås, en stad känd för sin dynamik och utvecklingsvilja, är hem för ett antal intressanta byggprojekt. Staden har lanserat en interaktiv karta, ”Borås bygger”, som gör det lätt för alla att följa med i vad som byggs i Borås. Kartan visar pågående och kommande projekt över hela Borås, vilket gör det enkelt att hålla koll på utvecklingen i olika stadsdelar, från Norrby till Hässleholmen.

Webbplatsen ”Borås bygger” ger en detaljerad inblick i stadens bygg- och stadsutvecklingsprojekt. Oavsett om det är i Hestra, Sjöbo eller någon annan stadsdel i Borås, kan du enkelt hitta information om aktuella och planerade projekt. Kanske är det en ny förskola på gång i Brämhult, eller en utbyggd cykelväg i Centrum.

Innan dessa projekt kan påbörjas, behöver de naturligtvis ett bygglov i Borås. Processen att få ett bygglov i Borås innebär att projektet måste uppfylla olika kriterier och följa de regler och förordningar som Borås kommun har fastställt. När bygglovet i Borås väl beviljats, kan byggarbetet starta.

Det är inte bara de som bor i Borås som har nytta av att hålla koll på dessa byggprojekt. Om du till exempel funderar på att flytta till Borås, kan informationen om en ny förskola i Knalleland eller en utbyggd cykelväg i Byttorp vara avgörande för ditt beslut.

Borås är en stad i ständig utveckling, med många spännande byggprojekt på gång. Genom att hålla ett öga på bygglov i Borås och följa utvecklingen kan du hålla dig informerad om de senaste händelserna och göra välgrundade beslut om ditt framtida boende i Borås.

Behöver du hjälp med Bygglov Borås? Ring oss idag och låt oss hjälpa dig med ditt bygglov.

Mer än 1 647 genomförda projekt

Sedan starten 2019 har vi hjälp otroligt många privatpersoner att förverkliga sina byggdrömmar. Vi förverkligar byggdrömmar för privatpersoner, företag och fastighetsägare.

4.9 av 5.0

Bygglov Borås, Bygglov Borås

från fler än 1 600 kunder

Oktober 2022, via Facebook

Vår arkitekt har varit väldigt duktig och lätt att samarbeta med när vi behövde ta fram ritningar på befintligt hus och sedan rita upp en tillbyggnad. Kan varmt rekommendera arkitekten och LT Ingenjörsbyrå till andra

Birgitta W. — Malmö
Mars 2023, via Hemsida

Proffsigt och bra bemötande. Lyhörda för våra önskemål. Tålmodiga, nöjda först när vi är nöjda. Snabb leverans. Jag kan varmt rekommendera LT ingenjörsbyrå.

Mikael S. — Borås
April 2023, via Google

Snabbt, smidigt och lyhörd dessutom väldigt prisvärt. Vi vet vilka vi kommer fortsätta att anlita.

Mats E. — Uppsala

Vilka är vi?

LT Ingenjörsbyrå är din personliga bygglovsbyrå. Konsultbyrån grundades i Borås 2017 och består idag av ett team av arkitekter och ingenjörer som alla har fokus på bygglovsprocessen.

1 647+

avslutade projekt

4.9

av 5.0 i kundomdöme

Laszlo Toth

Kundansvarig

Boka Samtal med Laszlo

LÅT OSS SÄTTA IGÅNG DIREKT

Över 1600 nöjda kunder
och mer än 1647 genomförda projekt

4.9 av 5.0

Läs alla recensioner

Juni 2023

Fick hjälp med kompletta ritningar till bygglovet. LT Ingenjörsbyrå är både professionella samt kundvänliga. Kan varmt rekommendera dem till andra som behöver hjälp med ritningar / bygglov etc. Sparade otroligt många timmar!

Johan H. — Malmö
Juni 2023

Mycket nöjd med bemötandet och tålamod, då många uppmätningar gjordes från min sida pga. Att ritningar slarvats bort av Malmö stad. Slutresultatet blev mycket bra och LT tog hand om att skicka in bygganmälan åt mig.

Robert O.
Juni 2023

Tjänstvilligt bemötande och professionell leverens. Kommer gärna tillbaka!

Hasse Johansson
Ladda mer