fbpx

STARTPRIS FRÅN ENDAST 5 500 KR

Få hjälp med bygglov i Malmö

Vi på LT Ingenjörsbyrå AB är experter på bygglov i Malmö. Vi hjälper dig förverkliga ditt byggprojekt och erbjuder dig en bekymmersfri bygglovsprocess. Vi hjälper dig med allt från bygglovsritningar, konstruktionsritningar, energiberäkningar, kontrollansvarig och allt däremellan.

or

Not available!

mellan 10:00 och 17:00 helgfria vardagar

4.9 av 5.0 i kundomdöme utifrån 59 kunder

LT Ingenjörsbyrå AB hjälper dig med bygglovsritningar från idé till färdiga handlingar.
quote

När jag hittade LT Ingenjörsbyrå och kom i kontakt med Laszlo så gick allt fort.
Tydliga frågor om projektet, tydligt när leverans sker av projekt. Ritningarna helt perfekta för att få igenom mitt bygglov! Precis det jag behöver och älskar bemötandet.

Anders V.
Anders V.
Stockholm

Såhär går det till

Hör Laszlo förklara hur han hjälper dig med ditt bygglov när du beställer bygglovsritningar

Priser

Bygglovsritningar för litet projekt så som carport och garage

Mindre projekt

börjar från
5 500 kr
Carport/Garage/Attefallshus
Bygglovsritningar för tillbyggnad eller större ombyggnader.

Tillbyggnad

börjar från
6 500 kr
Tillbyggnad av sovrum/badrum
Bygglovsritningar för villa eller större projekt så som nybyggnation.

Nybyggnad

börjar från
7 000 kr
Villa/Fritidshus

Vad ingår i alla paket:

Leveranstid 7 dagar

Kvalitétsgaranti

Planritning

Fasadritning

Sektionsritning

Situationsplan

Markplanering

Bygglovsansökan

Kontrollplan

Grannemedgivande

Bygglov i Malmö

Varterbjudande2

Letar du efter någon som kan hjälpa dig att ansöka om bygglov i Malmö? Då har du hittat rätt! Vi har alla konsulter du behöver från idé till slutbesiktning. 

Bygglovsritningar

Hos oss får du hjälp med alla bygglovsritningar som krävs av kommunen. Du behöver inte ge oss några egna ritningar. Det räcker med att du visar oss en skiss över din idé för att vi ska kunna förvandla den till en fackmannamässig bygglovsritning som hjälper dig med bygglovet.

Konstruktionsritningar

Vi hjälper dig även med kompletta konstruktionsritningar från grunden till alla typer av byggnader, för att du snabbt ska få ditt bygglov från kommunen. Vi tar fram kompletta konstruktionsritningar åt privatpersoner, företag och fastighetsägare.

Kontrollansvarig

Våra certifierade kontrollansvariga är utbildade ingenjörer med lång erfarenhet av olika byggprojekt. Vi anlitas både av privatpersoner och företag som letar efter en kontrollansvarig i Malmö med god kännedom och erfarenhet genom hela processen. 

VVS Ritningar

Vi hjälper dig med dina VVS-ritningar för att du ska kunna få ett startbesked från din kommun. Vi tar fram alla typer av VA-ritningar, Värme och ventilationsritningar som du behöver till ett tekniskt samråd samt under byggtiden för dina hantverkare. 

Energiberäkningar

Vi är experter på energiberäkningar och U-värdesberäkningar. Hos oss får du din energiberäkning på ditt hus, villa eller tillbyggnad utförd av av en erfaren energiingenjör enligt de senaste reglerna.

3D Visualiseringar

LT Ingenjörsbyrå hjälper dig att skapa verklighetstrogen 3D-ritning av din digitala byggritning. Våra 3D-ritningar är för dig som vill visualisera och levandegöra nyproduktioner, tillbyggnader och andra byggnadsformer.

eller

Not available!

mellan 10:00 och 17:00 helgfria vardagar

Varterbjudande2

Mer än 1 647 genomförda projekt

Sedan starten 2017 har vi hjälp otroligt många privatpersoner att förverkliga sina byggdrömmar. Vi förverkligar byggdrömmar för privatpersoner, företag och fastighetsägare.

4.9 av 5.0

LT Ingenjörsbyrå är en helhets leverantör av bygglovsritningar, vi har 4,9 betyg.

från fler än 1 600 kunder

Oktober 2022, via Facebook

Vår arkitekt har varit väldigt duktig och lätt att samarbeta med när vi behövde ta fram ritningar på befintligt hus och sedan rita upp en tillbyggnad. Kan varmt rekommendera arkitekten och LT Ingenjörsbyrå till andra

Birgitta W. — Malmö
Mars 2023, via Hemsida

Proffsigt och bra bemötande. Lyhörda för våra önskemål. Gav tips under hela projektet. Tålmodiga, nöjda först när vi är nöjda. Snabb leverans inom 7 dagar! 

Mikael S. — Borås
April 2023, via Google

Snabbt, smidigt och lyhörd dessutom väldigt prisvärt. Vi vet vilka vi kommer fortsätta att anlita.

Mats E. — Uppsala
strict image

VI GARANTERAR DIG EN SMIDIG BYGGLOVSPROCESS

strict image

Steg 1 – Få en offert

Berätta för oss vad du vill bygga. Vi återkommer samma dag med en offert till ett fast pris. Be om en kostnadsfri offert via vår hemsida eller ring oss på 033-659 09 30. 

Steg 2 – Projekstart

En av våra bygglovsexperter kontakar dig för ett mer ingående samtal om ditt projekt. När vi samlat in all information vi behöver sätter vi igång med ritningarna. I våra skräddarsydda paket ingår arbetet med att ta fram en planritning med möblering, fasadritningar, sektionsritningar, situationsplan, projektbeskrivning och kontrollplan.

Steg 3 – Granskning

I våra skräddarsydda paket ingår arbetet med att ta fram en planritning med möblering, fasadritningar, sektionsritningar, situationsplan, projektbeskrivning och kontrollplan. När vi är färdiga med alla ritningar skickar vi dem till dig för godkännande. När du är nöjd skickar vi in ärendet till din kommun. 

Steg 4 – Godkännande

När ditt ärende är godkänt kan du börja bygga efter 4 veckor. LT Ingenjörsbyrå hjälper dig genom hela processen och hjälper även till som kontrollansvarig

Med vår garanti kan du känna dig trygg med att du får bygglovsritningar av hög kvalitet när du anlitar oss online.

eller

Not available!

mellan 10:00 och 17:00 helgfria vardagar

approved permit 1

Varför välja LT Injengörsbyrå för dina bygglovsritningar i Malmö?

approved permit 1

Vi på LT Ingenjörsbyrå älskar konkurrens.

På LT Ingenjörsbyrå har vi en strikt kvalitetsgaranti på varje genomförd bygglovsritning. Vi vet att en bra ritning handlar om att lösa de små detaljerna. 

När du anlitar oss för att ta fram bygglovsritningar för ditt projekt så kommer vi direkt att sätta dig i kontakt med en av våra ingenjörer eller arkitekter. Ingenjören eller arkitekten skapar kompletta ritningar som grund för ditt bygglov. Vi sköter sedan allt kontakt med kommunen och myndigheter – allt för att göra bygglovsansökan så enkel som möjligt för dig. 

Detta innebär att du får hjälp hela vägen, och slipper anlita olika leverantörer för olika ritningar och dokument.

Få en bekymmersfri bygglovsprocess och låt oss hjälpa dig med bygglovsritningarna.

referensprojekt

Läs mer från några av de kunder som jag har hjälpt under åren.

VEM ÄR JAG?

Jag startade LT Ingenjörsbyrå 2017 med grundidén att hjälpa privatpersoner med sina byggprojekt. När jag startade fanns ingen på marknaden som ville ta sig an privatpersoner. Med min erfarenhet från stora byggprojekt har jag kunnat hjälpa mina kunder att slippa huvudvärk från bygglov eller upphandlingar av hantverkare.

Jag har blivit uppmärksammad i flera tidningar och även mottagit flera priser för mitt entreprenörskap.

1 647+

avslutade projekt

4.9 ⭐

av 5.0 i kundomdöme

Laszlo Toth

Kontakta oss för att få hjälp med ditt bygglov