fbpx

STARTPRIS FRÅN ENDAST 5 500 KR

Få hjälp med bygglov i Uppsala?

Vi på LT Ingenjörsbyrå AB är experter på bygglov i Uppsala. Vi hjälper dig förverkliga ditt byggprojekt och erbjuder dig en bekymmersfri bygglovsprocess. Vi hjälper dig med allt från bygglovsritningar, konstruktionsritningar, energiberäkningar, kontrollansvarig och allt däremellan.

or

mellan 8:00 och 18:00 helgfria vardagar

4.9 av 5.0 i kundomdöme utifrån 57 kunder

LT Ingenjörsbyrå AB hjälper dig med bygglovsritningar från idé till färdiga handlingar.
Bygglov Uppsala, Uppsala

När jag hittade LT Ingenjörsbyrå och kom i kontakt med Laszlo så gick allt fort.
Tydliga frågor om projektet, tydligt när leverans sker av projekt. Ritningarna helt perfekta för att få igenom mitt bygglov! Precis det jag behöver och älskar bemötandet.

Anders V.
Anders V.
Stockholm

Såhär går det till

Hör Laszlo förklara hur han hjälper dig med ditt bygglov när du beställer bygglovsritningar

Priser

Bygglov Uppsala, Uppsala

Mindre projekt

börjar från
5 500 kr
Carport/Garage/Attefallshus
Bygglov Uppsala, Uppsala

Tillbyggnad

börjar från
6 500 kr
Tillbyggnad av sovrum/badrum
Bygglov Uppsala, Uppsala

Nybyggnad

börjar från
7 000 kr
Villa/Fritidshus

Vad ingår i alla paket:

Leveranstid 7 dagar

Kvalitétsgaranti

Planritning

Fasadritning

Sektionsritning

Situationsplan

Markplanering

Bygglovsansökan

Kontrollplan

Grannemedgivande

Bygglov Uppsala

Ska du söka bygglov uppsala och behöver hjälp för en bekymmersfritt projekt? Ring oss idag!

Letar du efter någon som kan hjälpa dig att ansöka om bygglov i Uppsala? Då har du hittat rätt! Vi har alla konsulter du behöver från idé till slutbesiktning. 

Bygglovsritningar

Hos oss får du hjälp med alla bygglovsritningar som krävs av kommunen. Du behöver inte ge oss några egna ritningar. Det räcker med att du visar oss en skiss över din idé för att vi ska kunna förvandla den till en fackmannamässig bygglovsritning som hjälper dig med bygglovet.

Konstruktionsritningar

Vi hjälper dig även med kompletta konstruktionsritningar från grunden till alla typer av byggnader, för att du snabbt ska få ditt bygglov från kommunen. Vi tar fram kompletta konstruktionsritningar åt privatpersoner, företag och fastighetsägare.

Kontrollansvarig

Våra certifierade kontrollansvariga är utbildade ingenjörer med lång erfarenhet av olika byggprojekt. Vi anlitas både av privatpersoner och företag som letar efter en kontrollansvarig i Norrtälje med god kännedom och erfarenhet genom hela processen. 

VVS Ritningar

Vi hjälper dig med dina VVS-ritningar för att du ska kunna få ett startbesked från din kommun. Vi tar fram alla typer av VA-ritningar, Värme och ventilationsritningar som du behöver till ett tekniskt samråd samt under byggtiden för dina hantverkare. 

Energiberäkningar

Vi är experter på energiberäkningar och U-värdesberäkningar. Hos oss får du din energiberäkning på ditt hus, villa eller tillbyggnad utförd av av en erfaren energiingenjör enligt de senaste reglerna.

3D Visualiseringar

LT Ingenjörsbyrå hjälper dig att skapa verklighetstrogen 3D-ritning av din digitala byggritning. Våra 3D-ritningar är för dig som vill visualisera och levandegöra nyproduktioner, tillbyggnader och andra byggnadsformer.

eller

mellan 8:00 och 18:00 helgfria vardagar

Ska du söka bygglov uppsala och behöver hjälp för en bekymmersfritt projekt? Ring oss idag!

Mer än 1 647 genomförda projekt

Sedan starten 2019 har vi hjälp otroligt många privatpersoner att förverkliga sina byggdrömmar. Vi förverkligar byggdrömmar för privatpersoner, företag och fastighetsägare.

4.9 av 5.0

Bygglov Uppsala, Uppsala

från fler än 1 600 kunder

Oktober 2022, via Facebook

Vår arkitekt har varit väldigt duktig och lätt att samarbeta med när vi behövde ta fram ritningar på befintligt hus och sedan rita upp en tillbyggnad. Kan varmt rekommendera arkitekten och LT Ingenjörsbyrå till andra

Birgitta W. — Malmö
Mars 2023, via Hemsida

Proffsigt och bra bemötande. Lyhörda för våra önskemål. Tålmodiga, nöjda först när vi är nöjda. Snabb leverans. Jag kan varmt rekommendera LT ingenjörsbyrå.

Mikael S. — Borås
April 2023, via Google

Snabbt, smidigt och lyhörd dessutom väldigt prisvärt. Vi vet vilka vi kommer fortsätta att anlita.

Mats E. — Uppsala
Bygglov Uppsala, Uppsala

VI GARANTERAR DIG EN SMIDIG BYGGLOVSPROCESS

Bygglov Uppsala, Uppsala

Steg 1 – Få en offert

Berätta för oss vad du vill bygga. Vi återkommer samma dag med en offert till ett fast pris. Be om en kostnadsfri offert via vår hemsida eller ring oss på 033-659 09 30

Steg 2 – Projekstart

En av våra bygglovsexperter kontakar dig för ett mer ingående samtal om ditt projekt. När vi samlat in all information vi behöver sätter vi igång med ritningarna. I våra skräddarsydda paket ingår arbetet med att ta fram en planritning med möblering, fasadritningar, sektionsritningar, situationsplan, projektbeskrivning och kontrollplan.

Steg 3 – Granskning

I våra skräddarsydda paket ingår arbetet med att ta fram en planritning med möblering, fasadritningar, sektionsritningar, situationsplan, projektbeskrivning och kontrollplan. När vi är färdiga med alla ritningar skickar vi dem till dig för godkännande. När du är nöjd skickar vi in ärendet till din kommun. 

Steg 4 – Godkännande

När ditt ärende är godkänt kan du börja bygga efter 4 veckor. LT Ingenjörsbyrå hjälper dig genom hela processen och hjälper även till som kontrollansvarig

Med vår garanti kan du känna dig trygg med att du får bygglovsritningar av hög kvalitet när du anlitar oss online.

eller

mellan 8:00 och 18:00 helgfria vardagar

Bygglov Uppsala, Uppsala

Varför välja LT Injengörsbyrå för dina bygglovsritningar i Uppsala?

Bygglov Uppsala, Uppsala

Vi på LT Ingenjörsbyrå älskar konkurrens.

På LT Ingenjörsbyrå har vi en strikt kvalitetsgaranti på varje genomförd bygglovsritning. Vi vet att en bra ritning handlar om att lösa de små detaljerna. 

När du anlitar oss för att ta fram bygglovsritningar för ditt projekt så kommer vi direkt att sätta dig i kontakt med en av våra ingenjörer eller arkitekter. Ingenjören eller arkitekten skapar kompletta ritningar som grund för ditt bygglov. Vi sköter sedan allt kontakt med kommunen och myndigheter – allt för att göra bygglovsansökan så enkel som möjligt för dig. 

Detta innebär att du får hjälp hela vägen, och slipper anlita olika leverantörer för olika ritningar och dokument.

Få en bekymmersfri bygglovsprocess och låt oss hjälpa dig med bygglovsritningarna.

Våra projekt

Läs om utvalda projekt där vi har hjälpt våra kunder

Vilka är vi?

LT Ingenjörsbyrå är din personliga bygglovsbyrå. Konsultbyrån grundades i Borås 2017 och består idag av ett team av arkitekter och ingenjörer som alla har fokus på bygglovsprocessen.

1 647+

avslutade projekt

4.9

av 5.0 i kundomdöme

Laszlo Toth

Kundansvarig

Boka Samtal med Laszlo

Över 1600 nöjda kunder
och mer än 1647 genomförda projekt

4.9 av 5.0

Läs alla recensioner

Juni 2023

Fick hjälp med kompletta ritningar till bygglovet. LT Ingenjörsbyrå är både professionella samt kundvänliga. Kan varmt rekommendera dem till andra som behöver hjälp med ritningar / bygglov etc. Sparade otroligt många timmar!

Johan H. — Malmö
Juni 2023

Mycket nöjd med bemötandet och tålamod, då många uppmätningar gjordes från min sida pga. Att ritningar slarvats bort av Malmö stad. Slutresultatet blev mycket bra och LT tog hand om att skicka in bygganmälan åt mig.

Robert O.
Juni 2023

Tjänstvilligt bemötande och professionell leverens. Kommer gärna tillbaka!

Hasse Johansson
Ladda mer