fbpx

Digital kontrollplan

för dig som Certifierad kontrollansvarig i Sverige och äntligen vill ta steget in i framtiden!

Vi arbetar själva som certiferade kontrollansvarig med certifiering från RISE och är medlemmar i Expertgruppen för KA hos SBR.

Vi är certiferade kontrollansvariga från Rise
Medlemmar i SBR Kontrollansvarig
digital-kontrollplan-3

Varför ska du använda Kotopro?

Digitala signaturer direkt för alla inblandade

Alla vi som arbetat som Kontrollansvariga vet frustrationen att försöka samla ihop signaturer under projektet. Grävaren var där för ett år sedan och han har tappat bort kontrollplanen medans rörläggaren har spillt kaffe på sin version.

Bjud in alla inblandade parter

Byggherren glömmer bort att dela kontrollplanen med entreprenörerna, vem har inte varit med om detta? Här kan du direkt bjuda in alla inblandade parter direkt till plattformen. Ni får alla uppdatering direkt, när det laddas upp filer eller signeras i dokumentet.

Allting är tillgängligt på mobilen när du är ute på arbetsplatsen

Dokumentera dina byggplatsbesök direkt i mobilen och slipp skriva protokoll när du kommer tillbaka till kontoret. Du kan lägga in bilder och skriva kommentarer på några få sekunder. Alla medlemmar får tillgång till detta. Även dokument så som konstruktionsritningar finns registerade i plattformen.

Snabb support och ständig utveckling av tjänsten

Plattformen utvecklas varje vecka och det kommer funktioner hela tiden. Det är flera utvecklare som jobbar med plattformen. Det finns en roadmap där även du kan bidra. Har du en idé så skicka direkt till teamet och det läggs in i planen!

Spara din egen tid med mindre administration

Det är en hel del timmar som går åt att samla ihop filer, signaturer och intyg när du arbetar som kontrollansvarig. Det är egentligen inte ditt jobb men du vill inte verka otrevlig mot byggherren. Men med verktyget sparar du tiotals timmar i månaden som du kan lägga på annat.

Kostnadsfri utbildning och uppstart av tjänsten

Vem har inte köpt en spännande tjänst och sedan inte riktigt haft tiden eller haft orken att komma igång på riktigt. Här bokas det in en utbildning och uppstart direkt när du ansluter till tjänsten. Självklart har du en kostnadsfri genomgång av tjänsten innan du beställer!

digital-kontrollplan-1

Anmäl intresse för Kotopro

Vad kan du göra i plattformen?

Skapa riskbedömning enligt kraven från Boverket

Boverket har under 2023 kommit med fler och fler riktlinjer hur riskbedömningen ska utföras av den certifierad kontrollansvarige. Plattformen följer riktlinjer från Boverket och hela tiden uppdateras.

Skapa Kontrollplaner för alla typer av projekt

Digital Kontrollplan som du skapar kan du anpassa till alla olika typer av projekt. Från ombyggnationer i lägenheter till att bygga Karlatornet som är nordens högsta byggnad. Plattformen uppdateras kontinuerligt i samband med att Boverket och SBR kommer med nya rekommendationer.

Protokoll från Byggplatsbesök

Du har även här färdig mall som du använder och fyller i direkt på byggarbetsplatsen. Du kan enkelt ladda upp bilder som är relevanta för ditt besök. Dokumentet delas automatiskt till alla parter via plattformen.

Signaturer direkt i vår digital kontrollplan

Samtliga signaturer är digitala. Du bjuder in samtliga parter i plattformen och alla signerar digitalt när kontrollpunkten är klar. Spårbarheten blir tydlig och enkel att följa för alla parter. Du kan skicka meddelanden om någon inte signerar.

Dokument inför slutbesked laddas direkt upp i plattformen

Det är en hel del timmar som går åt att samla ihop filer, signaturer och intyg när du arbetar som kontrollansvarig. Det är egentligen inte ditt jobb men du vill inte verka otrevlig mot byggherren. Men med verktyget sparar du tiotals timmar i månaden som du kan lägga på annat.

Exportera och skicka direkt till kommunen

Plattformen samlar all dokumentation från projektet och du kan exportera allt till en samlad PDF som du kan skicka direkt till kommunen.

digital-kontrollplan-2

Över 1600 nöjda kunder
och mer än 1647 genomförda projekt

4.9 av 5.0

LT Ingenjörsbyrå är en helhets leverantör av bygglovsritningar, vi har 4,9 betyg.

Läs alla recensioner

Juni 2023

Fick hjälp med kompletta ritningar till bygglovet. LT Ingenjörsbyrå är både professionella samt kundvänliga. Kan varmt rekommendera dem till andra som behöver hjälp med ritningar / bygglov etc. Sparade otroligt många timmar!

Johan H. — Malmö
Juni 2023

Mycket nöjd med bemötandet och tålamod, då många uppmätningar gjordes från min sida pga. Att ritningar slarvats bort av Malmö stad. Slutresultatet blev mycket bra och LT tog hand om att skicka in bygganmälan åt mig.

Robert O.
Juni 2023

Tjänstvilligt bemötande och professionell leverens. Kommer gärna tillbaka!

Hasse Johansson
Ladda mer