fbpx

Vill du lyckas med ditt
byggprojekt 2024? 🏠

Planerar du att genomföra en renovering eller ska du bygga ditt drömhus under 2024?

Vill du lyckas med ditt projekt utan att bränna ut dig?

✅ Håll dig inom budget

✅ Klara projektet inom din tidsram

✅ Ha tid kvar för familjen och hobbies

✅ Tydlig och enkel kommunikation med hantverkaren

Tyvärr är det 97% av privatpersonerna som misslyckas med ovanstående 

och har en dålig erfarenhet av att genomföra ett byggprojekt.

Låt mig hjälpa dig att lyckas!

 

Spela videoklipp

Vem är jag?

Mitt namn är Laszlo Toth och har arbetat som projektledare sedan 2016 med framförallt bostadsprojekt.

Jag har genomfört projekt med ett sammanlagt projektvärde på över 200 miljoner kronor senaste åren.

Genom åren har jag genomfört löpande utbildningar så som projektledning, entreprenadupphandling, entreprenadjuridik och uppdatering av olika regelverk.

De flesta projekt har varit inriktade på bostadsprojekt men jag har även varit ansvarig för skolor, äldreboenden och andra typer av verksamhetsprojekt.

Senaste åren har jag hjälpt fler och fler privatpersoner med sina byggprojekt. Privatpersoner som du gör era största investeringar i livet men utan rätt stöd kommer det att sluta i en katastrof. Precis som vi ser på TV som Grand Design eller Husdrömmar.

Hem och Hyra Projektledare Laszlo Toth
Tidningsartikeln där jag intervjuas av Hem och Hyra när jag var ansvarig för ett nytt bostadskvarter i Finspång, Östergötland.
Screenshot 2023 12 31 at 17.34.42
Mitt projekt blev den mest visade i hela Sverige under två veckor på Hemnet.

Varför hör du bara om misslyckade byggprojekt?

Tyvärr är det många privatpersoner som tar på sig uppdraget som projektledare utan någon erfarenhet eller kunskap.

De allra flesta projekten misslyckas eftersom privatpersonerna helt enkelt går in i väggen.

Jag vet att det kommer låta tråkigt men planering är A och O om du vill lyckas med ditt byggprojekt.

Att ha tydlig idé om projektet är en bra start. Men du behöver vara specifik vad du vill ha och speciellt hur du vill ha det från dina hantverkare. Du behöver inte kunna allt, men du måste veta vad du ska fråga efter. Även arbeta på ett strukturerat sätt.

För att slippa huvudvärk 🤯, spara pengar 💰 och få projektet i tid ⌛ behöver du tydliga dokument som du använder. Detta för att projektet ska fortskrida utan överraskningar och problem.

Vad säger tidigare kunder?

Här är ett urval av privatpersoner som jag har hjälpt senaste åren.

Niklas, Varberg
Läs mer
Vi behövde utöka boytan i stugan i Varberg. Då tog vi kontakt med Laszlo som hjälpte oss med hela projektet. Allt från att hitta idéer hur vi kunde öka boytan, till att sköta ritningar men också byggledning gentemot de hantverkarna som upphandlades. Vi arbetar och bor längre ifrån och hade inte tiden eller kunskapen att genomföra detta projekt utan Laszlos hjälp.
Eva, Göteborg
Läs mer
Jag skulle precis skriva avtal med en hantverkare när jag blev rekommenderad av en bekant att kontakta Laszlo för en avstämning. Laszlo hjälpte mig att gå igenom avtalet och hittade flera saker som hade varit onödigt dyrt och som hantverkarna tagit som ÄTA-kostnad senare.
Alex, Nacka
Läs mer
Jag och min fru diskuterade länge om vi skulle ta in en projektledare eller inte. Vi hade hört att det var väldigt dyrt. Efter ett möte med Laszlo tog vi beslutet att det kommer hjälpa oss att ha en extern projektledare, det är en investering helt enkelt för att hålla tidsplan, budget och kvalité. Laszlo bistod oss hela vägen till inflyttning.

Detta är ett urval av företag som jag har samarbetat med senaste åren.

Riksbyggen logo
Screenshot 2023 12 28 at 19.54.17 e1704041256479
serneke logo black

FÖRSTA STEGET FÖR
ETT LYCKAT BYGGPROJEKT

Introduktion – Jag har spelat in en video på 45 minuter där jag berättar hur mallarna fungerar och vilka viktiga delar som du behöver tänka på.

✅ Checklista för viktiga milstolpar och händelser – Vi har samlat ihop en checklista med fler än 100+ punkter som du behöver ha koll på under projektet. Allt från att beställa postlåda och adress till ditt nya boende till att göra en energideklaration två år efter du har flyttat in.

Budget – Ha fullständig överblick över budgeten för ditt projekt. Du kan löpande använda dokumentet för att göra justeringar efter utfallet och alla Ändringar, Tillval och Avgående arbeten (ÄTA-arbeten).

Tidsplan – Samma tidsplan som jag använder i mina projekt delar jag med mig till dig. Det bygger på en Gantt schema som alla projekt använder.

Avtal för dina hantverkare – Denna avtalsmall använder samtliga mina kunder. Allt från mindre renoveringar till större byggnationer av villor över 20 miljoner kronor.

Rumsbeskrivning – Genom att ha ett tydligt och genomtänkt underlag kommer offerterna du får in att vara relevanta och utan framtida överraskningar.

Byggmötesprotokoll – Detta dokument är hjärtat av projektet. Här antecknar du allt som har med projektet att göra, allt från tekniska frågor till förseningar och frågor mellan entreprenörer!

ÄTA-Lista: Här har vi koll på alla Ändringar, Tillval och Avgående arbeten (ÄTA-arbeten) som sker löpande under projektet samt hur dessa har betalats.

Vill du ha tillgång till ännu fler delar för endast en liten engångskostnad?

💥 Gratis videomöten varje fredag där du kan ställa dina frågor! Jag spelar in alla möten så att du kan kolla i efterhand.

💥 Ett personligt videomöte med mig på 30 minuter där du får ställa dina frågor och jag agerar bollplank till ditt projekt.

💥 Kostnadsfria uppdatering för samtliga dokument.

Vår 100% Nöjdhetsgaranti och Pengarna Tillbaka-löfte

Vi vill att investeringen i denna guide ska vara en självklarhet för dig!

Om du återkopplar till mig inom 5 dagar och anger din feedback varför du inte har haft nytta av guiden får du pengarna tillbaka utan några ytterligare frågor eller krav.

När du använder pengarna-tillbaka-garantin förlorar du tillgången och rättigheterna till att använda guiden, de tillhörande dokumenten och filmerna.

Över 1600 nöjda kunder
och mer än 1647 genomförda projekt

4.9 av 5.0

LT Ingenjörsbyrå är en helhets leverantör av bygglovsritningar, vi har 4,9 betyg.

Läs alla recensioner

Jag fick snabb hjälp av LT Ingenjörsbyrå med brandskyddsbeskrivning när jag skulle ändra verksamhet i min fastighet. De förklarade processen och var tillgängliga även under bygget för frågor och ändringar tillsammans med entreprenören.

Basil M. — Lund

Brandskyddsbeskrivning var ingenting som vi hade räknat med behövs till bygglovet, men Laszlo förklarade vikten av denna projektering och kommunen krävde även detta inför tekniskt samråd. Vi sparade över 50 000 kr på att slippa brandklassade fönster och dörrar efter att vi gjorde en strålningsberäkning.

Annika T. — Täby

Kommunen krävde brandskyddsbeskrivning för vår nybyggda villa med en carport. Laszlo hjälpte oss snabbt med en strålningsberäkning för att kommunen skulle ge oss ett startbesked.

Peter A. — Stockholm
Ladda mer