Varför ska du anlita ett lokalt arkitektkontor?

Vi på LT Ingenjörsbyrå AB är inga "arkitekter". Vi har inga arkitektkontor. Vi startade för att förändra en bransch vi såg behövde förändring! Vi kommer gå vår egen väg, vill du vara en del av den resan?

 

bygglovsritningar

Arkitekt? Nej.

Vi har ingen arkitekttitel, ändå väljer våra kunder oss före arkitekter. Man behöver nämligen inte vara en arkitekt för att skapa en arkitektritning. Detsamma gäller för produktionen av en energiberäkning eller en energideklaration. Varför kan man undra?

Vår affärsidé är att hjälpa privatpersoner med sina bygglovsritningar på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt. Att anlita en arkitekt är en helt annan sak. Arkitektur är så mycket mer än bara utseende på byggnader. Vi skulle kunna påstå att vi inte ens är konkurrenter med andra arkitektbyråer, vi är ett komplement till varandra! Läs mer om varför du inte behöver anlita en arkitekt för dina bygglosvritningar.

Arkitektkontor? Nej.

För att på ett kostnadseffektivt sätt kunna hjälpa våra beställare har vi inga arkitektkontor. Vi har aldrig haft något arkitektkontor. När vi startade var digitalisering och automation en av grundstenarna i vår affärsidé, detta efterlevs idag i varje projekt. Vi utgår idag från tre orter i Sverige, Lund, Borås samt Norrköping. Däremot har vi hjälpt kunder från Malmö till Skellefteå. Vi erbjuder platsbesök om kunden önskar detta, däremot så är detta inget krav från vår sida.

Varför ska du välja oss?

Vi vill hjälpa privatpersoner att omvandla sina ideér och skisser till bygglovsritningar. Altaner, inglasade uterum, ombyggnad av lokal till lägenhet samt nybyggnation är bara några av de projekt som vi kan hjälpa till med.

Ni ska välja oss före arkitekter med lokala arkitektkontor om ni vill ha en snabb och kostnadseffektiv bygglovsprocess. Vi har hjälpt över 150 kunder senaste 12 månader, vi får ständigt fina recensioner samtidigt är våra kunder transparenta för att vi ska kunna utvecklas.