Varför ska du anlita ett lokalt arkitektkontor?

Vi på LT Ingenjörsbyrå AB har varken arkitekter eller arkitektkontor. Vi startade för byrå för att förändra en bransch som vi ansåg behövde förändring!

Vi går vår egen väg, vill du vara en del av den resan?

 

bygglovsritningar

Arkitekt? Nej.

Vi har ingen arkitekttitel –  Ändå väljer våra kunder oss före arkitekter. Man behöver nämligen inte vara en arkitekt för att skapa en arkitektritning. Detsamma gäller för produktionen av en energiberäkning eller en energideklaration.

Vår affärsidé är att hjälpa privatpersoner med sina bygglovsritningar på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt. Att anlita en arkitekt är en helt annan sak. Arkitektur är mycket mer än bara utseendet på byggnader. Vi skulle våga påstå att vi inte är konkurrenter med andra arkitektbyråer, vi är ett komplement till varandra! Läs mer om varför du inte behöver anlita en arkitekt för dina bygglovsritningar.

Arkitektkontor? Nej.

För att på ett kostnadseffektivt sätt kunna hjälpa våra beställare har vi inga arkitektkontor. När vi startade var digitalisering och automation en av grundstenarna i vår affärsidé, detta efterlevs idag i varje projekt. Vi utgår idag från tre orter i Sverige: Lund, Borås samt Norrköping. Vi har hjälpt kunder ända nerifrån Malmö upp till Skellefteå. Vi erbjuder även platsbesök om kunden önskar detta!

Varför ska du välja oss?

Vi vill hjälpa privatpersoner att omvandla sina idéer och skisser till bygglovsritningar. Altaner, inglasade uterum, ombyggnad av lokal till lägenhet samt nybyggnation är bara några av de projekt som vi kan hjälpa till med.

Ni ska välja oss före arkitekter med lokala arkitektkontor om ni vill ha en snabb och kostnadseffektiv bygglovsprocess. Vi har hjälpt över 350 kunder det senaste året. Vi får ständigt fina recensioner samtidigt som våra kunder varit transparenta för att vi ska kunna utvecklas.

Vinn bygglovspaket varje vecka!Ritningar för totalt 9 000 kr för ditt projekt!
Få offert på bygglovsritningar inom 1 minut!Räkna ut mitt pris nu!