fbpx

Attefallshus Ritningar - Bygg ditt drömprojekt enkelt och smidigt

Sammanfattning

 • Attefallshus får ha en byggyta på upp till 30 kvadratmeter och kräver vanligen ett bygglov eller en bygganmälan
 • LT Ingenjörsbyrå erbjuder ett brett urval av ritningar på attefallshus från tidigare projekt

Välkommen till LT Ingenjörsbyrå! Letar du efter ritningar för attefallshus? Vi har ett brett urval av kvalitativa och professionella ritningar från tidigare projekt. Att bygga ett attefallshus med rätt ritningar kan vara både enklare och snabbare än att göra det själv. Läs vidare för att ta reda på mer om vilka ritningar som krävs och varför vi rekommenderar att använda våra tjänster.

Läs mer: Vanliga frågor om arkitekt för attefallshus – Svar och information

Innehåll

  attefallshus ritningar

  Innehåll

  Attefallshus Ritningar - Vilka ritningar krävs det?

  Detta är samtliga dokument som alltid krävs för attefallshus. Om du ska bygga upp till 15 15 kvadratmeter kan det istället vara aktuellt med en friggebod. Bygglovsritningar för attefallshus upprättas med fördel av en arkitekt eller någon annan som kan regelverket för attefallshus:

  • Planritning
  • Fasadritning
  • Sektionsritning
  • Situationsplan
  • Markplaneringsritning
  • Anmälan till kommunen
  • Grannmedgivande

  I vissa fall kan det krävas mer dokument vid en anmälan eller ett bygglov. Det kan bero på att kommunen tycker de behöver ytterligare handlingar för att granska det specifika huset av något skäl, eller om platsen har speciella förutsättningar.

  Kontrollansvarig

  • Kontrollplan

  Tekniska handlingar för startbesked av ditt attefallshus

  • Brandskyddsbeskrivning
  • Fuktskyddsdokumentation
  • Konstruktionsritningar
  • VVS-ritningar
  • Energibalansberäkning
  • Tillgänglighetsdokumentation

  Modernt attefallshus med loft, 25 kvm

  Klassiskt attefallshus, 25 kvm

  Attefallshus med källare, 25 kvm +

  Klassiskt attefallshus med sadeltak, 25 kvm

  Kan jag skapa ritningarna själv?

  Ja, men vi skulle inte rekommendera att du gör det. Det kommer dels ta längre tid för dig samt att det finns en stor risk att du inte har koll på alla krav som bygglovsritningar skall uppfylla. Kommunen har en handläggningstid på 8-10 veckor, även på enklare ärenden som exempelvis friggebod. Om du behöver komplettera kommer handläggningstiden att börja om och det kan ta ytterligare 10 veckor innan beslut. Idag finns det prisvärda företag som levererar fackmannamässiga ritningar på bara några dagar.

  You can also read more about the process for Swedish building permits in English by clicking here.

  Ritningar Attefallshus 30 kvm med loft

  Att bygga ett attefallshus med loft på 30 kvm kan vara en perfekt lösning för dig som behöver extra utrymme, oavsett om det är för boende, arbetsrum eller fritidsändamål. Med rätt ritningar och planering kan du skapa ett funktionellt och estetiskt tilltalande hus som passar dina behov. Här följer några vanliga frågor som du kanske har när det kommer till ritningar för attefallshus på 30 kvm med loft.

  Hur hittar jag lämpliga ritningar för mitt attefallshus?

  När det gäller att hitta lämpliga ritningar finns det flera alternativ att överväga. Du kan anlita en arkitekt eller husdesigner för att skapa personligt anpassade ritningar baserat på dina önskemål och behov. Detta ger dig möjligheten att ha full kontroll över designen och utformningen av ditt hus.

  Om du vill spara tid och pengar kan du också söka efter färdiga ritningspaket online. Det finns flera webbplatser där du kan köpa färdiga ritningssatser specifikt för attefallshus i olika storlekar och stilar, inklusive sådana med loft. Se till att välja en betrodd källa som erbjuder professionellt skapade ritningar av hög kvalitet.

  Vad bör jag tänka på vid planeringen av mitt attefallshus?

  När du planerar ditt attefallshus på 30 kvm med loft finns det flera faktorer att överväga. Först och främst är det viktigt att ta hänsyn till de regler och föreskrifter som gäller för byggandet av attefallshus i din kommun. Varje kommun kan ha sina egna specifika krav när det kommer till storlek, höjd, placering och utformning av huset.

  Utöver reglerna från kommunen bör du också fundera över hur du vill använda utrymmet i ditt attefallshus. Vill du ha ett separat sovloft eller kanske ett arbetsrum? Det är viktigt att bestämma vilka funktionella områden du behöver för att optimera utrymmet efter dina behov.

  Även estetik spelar en viktig roll i designprocessen. Tänk på den övergripande stilen hos ditt befintliga bostadshus eller närliggande strukturer för att säkerställa en enhetlig look och feel. Du kan också överväga materialval, fönsterplacering och takdesign för att ge din byggnad karaktär och charm.

  Vilka regler gäller vid byggandet av ett attefallshus?

  Reglerna för byggandet av ett attefallshus varierar mellan olika kommuner, så det är viktigt att kontrollera vilka regler som gäller i din specifika kommun. Generellt sett är ett attefallshus tillåtet på en bostadstomt där det redan finns ett befintligt bostadshus.

  När det kommer till storlek kan ett attefallshus inte överstiga 30 kvm inklusive eventuellt loft, men undantag kan finnas. Höjden får normalt sett inte överstiga 4 meter och avståndet från ditt attefallshus till tomtgränsen bör vara minst 4,5 meter.

  Det är också viktigt att komma ihåg att bygglovet krävs innan du påbörjar själva byggnadsarbetet. Kontakta din kommun för att få rätt information om ansökningsprocessen och de handlingar som behövs för att få godkännande för ditt projekt.

  Sammanfattningsvis är ritningar för ett attefallshus med loft på 30 kvm en bra utgångspunkt när du planerar ditt eget husbygge. Genom att använda färdiga ritningssatser eller anlita en arkitekt kan du skapa ett personligt utrymme som uppfyller alla tekniska krav och passar just dina behov och önskemål. Tänk på de lagliga aspekterna, planera noggrant och låt kreativiteten flöda när du designar ditt drömhus!

  Ritningar Attefallshus – Allt du behöver veta

  Vad är ritningar till attefallshus?

  Ritningar till attefallshus är en viktig del av processen när du vill bygga ett attefallshus på din tomt. Dessa ritningar fungerar som en blåkopia eller plan för hur ditt hus kommer att se ut och var det ska placeras på tomten. De visar detaljerade uppgifter om dimensioner, materialval och konstruktionen av huset.

  Att ha korrekta och detaljerade ritningar är avgörande för att säkerställa att byggprocessen går smidigt och att slutresultatet uppfyller dina förväntningar. Dessutom kräver kommunala myndigheter ofta inlämning av ritningarna innan de godkänner bygglovet för ditt attefallshus.

  Hur får jag tag på ritningar till mitt attefallshus?

  Det finns flera sätt att få tag på ritningar till ditt attefallshus:

  1. Anlita en arkitekt eller konsultfirma: En arkitekt eller konsultfirma kan hjälpa dig med alla aspekter av design- och byggprocessen, inklusive framtagandet av ritningarna. De tar hänsyn till dina önskemål, budget och lokala regleringar för attefallsbebyggelse.

  2. Köp färdiga husritningar online: Det finns flera webbplatser som erbjuder färdiga husritningspaket, inklusive specifika modeller för attefallshus. Dessa ritningar kan anpassas efter dina behov och förväntningar.

  3. Använd en bygghandel eller hustillverkare: Vissa bygghandlar eller företag specialiserade på att tillverka prefab-hus erbjuder även färdiga attefallshusritningar. Dessa ritningar är ofta utformade för deras specifika produkter, men kan också anpassas efter dina önskemål.

  Oavsett vilket alternativ du väljer är det viktigt att säkerställa att ritningarna uppfyller gällande lagar och regler samt motsvarar dina egna behov och önskemål.

  Varför är korrekta ritningar viktiga?

  Korrekta ritningar till ditt attefallshus spelar en avgörande roll i hela byggprocessen av flera skäl:

  1. Bygglov: För att kunna ansöka om bygglov krävs det oftast inlämning av detaljerade ritningar som visar hur huset kommer se ut och var det ska placeras på tomten. Kommunala myndigheter granskar dessa ritningar för att säkerställa att konstruktionen uppfyller alla regleringar och krav som finns.

  2. Material- och kostnadskontroll: Genom noggrant utformade ritningar får du bättre kontroll över materialinköp och kostnader. Du kan tydligt se vad som behövs i form av material, dimensioner och kvantitet, vilket hjälper dig undvika onödiga kostnader eller misstag under byggprocessen.

  3. Kvalitet och precision: Korrekta ritningar säkerställer att konstruktionen av ditt attefallshus blir hållbar, säker och uppfyller alla byggnormer. Genom att följa ritningarna kan du undvika fel eller problem som kan uppstå på grund av bristfälliga planerings- och designbeslut.

  Sammanfattningsvis är korrekta och detaljerade ritningar till ditt attefallshus avgörande för en framgångsrik byggprocess. Att anlita professionella hjälper dig skapa ett hus som lever upp till dina förväntningar, samtidigt som det följer regleringar och krav från myndigheterna. Så se till att investera tid i utvecklingen av noggranna ritningar för bästa resultat!

  Konstruktionsritning attefallshus

  Vad är en konstruktionsritning för attefallshus?

  En konstruktionsritning för attefallshus är en teknisk ritning som visar detaljerad information om strukturen och konstruktionen av ett attefallshus. Den innehåller mått, dimensioner, materialspecifikationer och placering av olika element i huset. Konstruktionsritningen används som vägledning vid byggandet av huset och ger anvisningar åt både byggherre och entreprenör.

  Att ha tillgång till korrekta konstruktionsritningar är avgörande för att säkerställa att ditt attefallshus blir säkert, hållbart och uppfyller alla gällande byggnormer. Genom att följa ritningen kan du undvika potentiella problem eller fel under byggprocessen.

  Varför behöver jag en konstruktionsritning för mitt attefallshus?

  Det finns flera viktiga skäl till varför du behöver en konstruktionsritning för ditt attefallshus:

  1. Bygglovsprocessen: För att kunna söka om bygglov krävs det vanligtvis att du bifogar en fullständig konstruktionsritning med din ansökan. Bygglovet godkänns endast om ritningen uppfyller de fastställda kraven från kommunens sida. En noggrant utformad ritning kommer öka dina chanser att få ditt bygglov beviljat.

  2. Byggnormer och säkerhet: En konstruktionsritning hjälper till att se till att ditt attefallshus byggs enligt gällande byggnormer och föreskrifter. Genom att använda rätt material, dimensionering av bärande element samt korrekt placering av väggar, takstolar och fönster kan du vara säker på att huset blir stabilt och säkert för dess användning.

  3. Planering och budgetering: Genom att ha en konstruktionsritning får du en tydlig bild av hur ditt attefallshus kommer se ut när det är klart. Du kan också använda ritningen som underlag för planeringen av arbetsflödet, inköp av material samt uppskattning av kostnader i samband med byggprojektet.

  Hur skapar jag eller få tag på en konstruktionsritning för mitt attefallshus?

  För att skapa eller få tag på en konstruktionsritning för ditt attefallshus kan du göra följande:

  1. Anlita arkitekt eller designer: Om du inte har kunskap inom området så är det bäst att anlita en erfaren arkitekt eller designer som specialiserar sig på bostadsbyggande. De kommer ta hänsyn till din vision och behov för ditt hus samt ge dig de nödvändiga ritningar som behövs för din ansökan om bygglov.

  2. Köpa färdiga ritningar online: Det finns flera webbplatser där man kan köpa färdiga ritningar online, både generella och mer specifikt anpassade till attefallshus. Var noga med att välja en ritning som är anpassad till dina behov och överensstämmer med byggnormer för att undvika problem under byggprocessen.

  3. Kontakta en lokal entreprenör eller byggfirma: Många entreprenörer eller byggfirmor kan hjälpa dig att ta fram konstruktionsritningar genom att antingen använda befintliga mallar eller skapa skräddarsydda lösningar baserat på dina önskemål och behov.

  Oavsett vilken metod du väljer, se till att kommunicera tydligt med arkitekten/designern eller entreprenören för att säkerställa att de har all information som krävs för en korrekt konstruktionsritning.

  Attefallshus ritning

  Att bygga ett attefallshus är en dröm för många husägare. Ett attefallshus kan användas som gäststuga, förråd eller kanske till och med som ett extra boende för familjen. Men innan du börjar byggprocessen är det viktigt att ha en bra ritning på plats. I denna artikel kommer vi att titta närmare på vad en ”attefallshus ritning” innebär och varför det är så viktigt att ha en i samband med ditt projekt.

  Varför behöver jag en ritning för mitt attefallshus?

  När det kommer till att bygga ett attefallshus är det av yttersta vikt att ha en noggrann och detaljerad ritning på plats. En ridtning fungerar som din planeringsgrund samt underlättar kommunikationen mellan dig och eventuella entreprenörer eller hantverkare du anlitar under byggprocessen.

  En utförlig ritning ger dig möjlighet att visualisera slutresultatet samt se hur alla olika komponenter passar ihop. Du får även bättre kontroll över kostnader, materialval och tidplanering när du har en tydlig översikt över arbetets omfattning.

  Vad inkluderas vanligtvis i en attefallshus-ritning?

  En typisk attefallhus-ritningen innehåller flera olika delar som hjälper dig planera och genomföra projektet framgångsrikt:

  1. Fasadritningar: Dessa ritningar visar hur ditt attefallshus kommer att se ut från olika vinklar. Du får en översikt över fönster, dörrar och eventuella balkonger eller uteplatser.

  2. Planritning: Här ser du husets layout på golvnivå, inklusive rummens placering och storlek. Detta är särskilt användbart när du planerar möblering och interiördesign.

  3. Sektionsritningar: Med hjälp av sektionsritningar kan du visualisera hur attefallshuset ser ut i snitt genom olika delar av konstruktionen, som exempelvis väggar, tak och grund.

  4. Konstruktionsritningar: Dessa ritningar är mer tekniska och beskriver detaljerad information om byggnadens struktur, såsom dimensioner, materialval och installationer.

  Hur skapar jag en egen ”attefallhus ritning”?

  Att skapa din egen attefallhus-ritning kan vara både spännande och utmanande. Om du har erfarenhet inom design eller byggprojekt kan det vara givande att prova på detta själv. Annars finns det flera alternativ tillgängliga för dig:

  1. Anlita en arkitekt eller designer: Genom att anlita professionell hjälp får du inte bara en högkvalitativ ritning utan också expertinput om designmöjligheter och regleringarna för attefallshusbyggande.

  2. Använd digitala verktyg: Det finns många online-plattformar där du kan skapa egna husplaner med hjälp av förprogrammerade mallar och verktyg. Dessa verktyg kan vara särskilt användbara om du vill ha en grundläggande ritning att bygga vidare på.

  3. Skaffa färdiga ritningar: Om du inte har tid eller resurser att skapa en egen ritning kan du köpa eller ladda ner färdiga attefallshus-ritningar från olika arkitekter, designers eller företag specialiserade på attefallshusbyggande.

  I slutändan är det viktigt att välja ett alternativ som passar dina kunskaper, behov och budget för att säkerställa bästa möjliga resultat i din attefallshusbyggprocess.

  Sammanfattningsvis är en ”attefallhus ritning” avgörande när det gäller planering och genomförandet av ditt attefallshusprojekt. Genom att ha en tydlig och noggrann ritning får du överblick över design, kostnader och tidplaner samt underlättar samarbetet med entreprenörer. Oavsett om du skapar din egen ritning eller anlitar professionell hjälp, kommer detta steg vara viktigt för framgångsrik konstruktion av ditt attefallshus.

  Planlösning Attefallshus 30 kvm ritning

  Vilka faktorer bör jag beakta vid utformningen av en planlösning för mitt Attefallshus?

  Att välja rätt planlösning för ditt Attefallshus är avgörande för att maximera utnyttjandet av den tillgängliga ytan. När du skapar din ritning bör du överväga följande faktorer:

  1. Funktionella behov:
  Det är viktigt att definiera syftet med ditt attefallshus och identifiera vilka funktioner det ska uppfylla. Ska det användas som ett gästhus, hemmakontor eller kanske som ett fristående boende? Förstå dina funktionella behov kommer att hjälpa dig att skapa en optimal planlösning.

  2. Ytans layout:
  Att rita upp den exakta formen på ytan kan vara till stor hjälp när du bestämmer placeringen av olika rum och områden inom huset. Tänk på var entrén ska vara, huruvida du vill ha öppna eller separata rum, samt om det finns några speciella krav (t.ex. badrum eller kök) som måste tas hänsyn till i layouten.

  3. Möblerbarhet och flöde:
  Se till att alla rum har adekvat plats för nödvändiga möbler och att inga väsentliga delar begränsas av exempelvis fönster eller dörrar.

  4. Ljus och ventilation:
  Tänk på att skapa en planlösning som möjliggör tillräckligt med naturligt ljus och god ventilation i rummen.

  5. Flexibilitet:
  Det kan vara klokt att överväga flexibla lösningar när du utformar din planlösning. Att ha rum eller områden som kan användas för olika ändamål ger dig möjlighet att anpassa användningen av huset efter behov.

  Vad är de vanligaste misstagen vid designen av en Attefallshus-planlösning?

  Vid utformningen av din attefallshus ritning finns det vissa vanliga misstag du bör undvika:

  1. Felaktig mätning och skalering:
  En korrekt ritad ritning kräver noggranna mätningar och korrekt skalering, så se till att dubbelkolla alla dimensioner innan du går vidare med byggprocessen.

  2. Otillräckligt utrymme för förvaring:
  Många glömmer bort att inkludera tillräckligt med lagringsutrymme i sin planlösning, vilket kan leda till trångboddhet senare. Tänk på var du ska placera garderober, hyllor eller andra smarta lagerutrymmen.

  3. Bristande fokus på funktionalitet:
  Fokusera inte bara på estetik utan också på funktionaliteten hos ditt Attefallshus. Prioritera bekväm rörelse mellan rummen och tänk noga igenom de olika aktiviteterna som kommer att äga rum i huset.

  Hur kan jag optimera utrymmet i en Attefallshus-planlösning?

  För att optimera utnyttjandet av utrymmet i din Attefallshus-planlösning kan du överväga följande tips:

  1. Öppna planlösningar:
  Genom att skapa stora, öppna ytor får du en känsla av rymd och flexibilitet. Detta är särskilt viktigt om ditt attefallshus ska användas som ett kombinerat vardagsrum och sovrum eller kontor.

  2. Multifunktionella möbler:
  Investera i möbler som kan användas på flera olika sätt för att maximera funktionaliteten. Till exempel bäddsoffor eller väggmonterade hyllor med inbyggda arbetsytor.

  3. Smart förvaring:
  Utforma garderober, hyllor och andra förvaringsutrymmen på ett smart sätt så att varje tum av utrymme används effektivt. Använda vertikala lösningar där det är möjligt för att spara golvutrymme.

  4. Optimala belysningsalternativ:
  Planerar rätt ljuskällor vid strategiska platser inom ditt Attefallshus hjälper till med en känsla av rymlighet samt göra det lättare att utföra olika aktiviteter under dagen och kvällen.

  Genom noggrant övervägande och planering när du skapar din ritning kommer du att kunna skapa en optimal planlösning för ditt Attefallshus på 30 kvm. Kom ihåg att det är viktigt att anpassa ritningen efter dina egna specifika behov och smak, så låt dessa tips fungera som riktlinjer för att hjälpa dig komma igång.

  Ritning attefallshus lösvirke – Allt du behöver veta

  Vad är ett attefallshus?

  Ett attefallshus, även känt som komplementbostadshus eller friggebod, är en mindre byggnad på max 25 kvadratmeter som placeras på samma tomt som ditt befintliga hus. Syftet med att bygga ett attefallshus kan vara att skapa extra boyta för familjen, inrätta ett eget arbetsrum eller kanske hyra ut det som en separat bostad.

  Att bygga ett attefallshus i lösvirket innebär att man använder trämaterial såsom brädor och reglar istället för färdiga moduler eller prefabricerade väggsektioner. Det ger dig större frihet när det gäller utformningen av huset och möjligheten att anpassa det efter dina specifika önskemål och behov.

  För att kunna börja bygga måste du ha ritningar för ditt lösvirkeshus. Så låt oss ta reda på mer om detta!

  Var hittar jag ritningar till mitt attefallshus i lösvirke?

  Det finns flera alternativ när det gäller att hitta ritningar till ditt eget attefallshus i lösvirke. Här är några populära källor där du kan leta:

  1. Internet: Det finns många webbplatser och online-plattformar dedikerade till husritningar och arkitekturprojekt. Genom att söka efter ”attefallhus lösvirke ritning” eller liknande söktermer kommer du att stöta på olika webbplatser som erbjuder gratis eller betalda ritningar. Var noga med att välja en pålitlig källa och kontrollera även om ritningen uppfyller de lokala byggnadsföreskrifterna.

  2. Byggvaruhus: Vissa byggvaruhus erbjuder färdiga ritningspaket för attefallshus i deras sortiment. Detta kan vara ett bekvämt alternativ eftersom paketet vanligtvis inkluderar både material och instruktioner för att hjälpa dig genom byggprocessen.

  3. Arkitektkontor: Om du vill ha en mer anpassad design till ditt attefallshus kan det vara en bra idé att anlita ett arkitektkontor som specialiserar sig på småhusprojekt. En arkitekt kan skapa unika ritningar baserat på dina specifika behov och önskemål, samtidigt som de tar hänsyn till lokal lagstiftning och konstruktionsstandarder.

  Kom ihåg att oavsett var du får dina ritningar ifrån är det viktigt att göra nödvändiga justeringar baserat på din tomts storlek, topografi och eventuella restriktioner från kommunens sida. Att arbeta tillsammans med en erfaren arkitekt eller annan expert kan hjälpa dig undvika problem längre fram i byggprocessen.

  Vilka fördelar finns med ett attefallshus i lösvirke?

  Att bygga ett attefallshus i lösvirke har flera fördelar att ta hänsyn till:

  1. Anpassningsbarhet: Genom att använda lösvirkematerial får du möjlighet att anpassa husets utformning efter dina önskemål och behov. Du kan ändra storlek, layout och detaljer för att skapa en unik struktur som passar dig.

  2. Kostnadseffektivt: Att välja lösvirke istället för prefabricerade moduler eller kompletta byggsatser kan vara mer ekonomiskt fördelaktigt eftersom materialen ofta är billigare och transportkostnader kan minskas.

  3. Hållbart alternativ: Trämaterial är känt för sin hållbarhet och miljövänlighet. Genom att välja trä som huvudmaterial bidrar du till en mer hållbar byggindustri samt skapar en naturlig och varm atmosfär inuti ditt attefallshus.

  4. Enklare konstruktion: Byggandet av ett attefallshus i lösvirke kan vara lättare än om du skulle använda färdiga moduler eller andra komplexa byggnadssystem. Det gör det möjligt för erfarna hemmafixare eller DIY-entusiaster att ta sig an projektet på egen hand.

  Sammanfattningsvis erbjuder ritningar till attefallshus i lösvirke stort utrymme för personlig anpassning, kostnadseffektivitet, hållbarhet och relativt enkel konstruktion. Det är viktigt att noggrant planera ditt projekt och följa de lokala byggnadsföreskrifterna för att säkerställa att allt går smidigt under byggprocessen. Var inte rädd för att konsultera experter om du behöver hjälp längs vägen, särskilt när det gäller ritningsfasen och val av material. Lycka till med ditt attefallshusprojekt!

  Vanliga frågor

  För att bygga ett attefallshus krävs vanligtvis följande dokument: planritning, fasadritning, sektionsritning, situationsplan, markplaneringsritning, anmälan till kommunen och grannmedgivande. Beroende på specifika omständigheter eller krav från kommunen kan det också behövas ytterligare handlingar såsom kontrollansvarigets plan, tekniska handlingar för startbeskedet samt brandskyddsbeskrivning och VVS-ritningar.

  Ja, du kan skapa dina egna ritningar men vi rekommenderar inte detta. Att skapa korrekta bygglovsritningar tar tid och kräver kunskap om gällande regelverk. Genom att använda våra professionella ritningar kan du spara tid och undvika potentiella felaktigheter. Vi levererar fackmannamässiga ritningar på bara några dagar.

  Sammanfattning

  – Bygg ditt dröm-attefallshus med hjälp av våra kvalitativa ritningar från tidigare projekt.
  – Undvik onödiga förseningar genom att använda korrekta bygglovsritningar.
  – Läs vidare på vår hemsida för mer information eller utforska andra relevanta artiklar längre ner på sidan.
  – Boka även ett kostnadsfritt möte med Laszlo, vår erfarna bygglovsexpert, för personlig rådgivning.

  Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa ditt perfekta attefallshus!

  Samlad erfarenhet från mer än 1600 genomförda projekt och projektvärde på över 200 miljoner kronor!

  UNDVIK DESSA 7 VANLIGA MISSTAG NÄR DU SKA RENOVERA ELLER BYGGA UNDER 2024

  dont miss this

  Hjälpte artikeln dig?
  7 av 9 tycker att artikeln är hjälpsam.

  Vill du läsa mer?

  Du hittar över 200 artiklar i vår faktabank. Vi har förklarat de krångliga bygglovsreglerna på ett enkelt sätt och i de allra flesta artiklar har vi bilder och illustrationer.