fbpx
lt mob

Om LT Ingenjörsbyrå och
vår drivkraft

LT Ingenjörsbyrå är din personliga bygglovsbyrå. Företaget grundades i Borås 2017 och består idag av ett högkvalificerat team av ingenjörer och arkitekter som alla har fokus på bygglovsprocessen. Vi hjälper dig med ditt byggprojekt hela vägen till inflyttning. Vår drivkraft är att du som kund får en trygg och bekymmersfri resa genom byggprojektet. Med vår erfarenhet och kunskap hjälper vi dig hela vägen under processen från ansökan till inflyttning.

Våra grundpelare

Personlig kontakt

I en bransch där många känner sig som bara ett nummer, prioriterar vi personlig kontakt och engagemang. Genom att begränsa antalet kunder vi tar emot varje vecka, kan vi garantera att varje projekt får den uppmärksamhet det förtjänar. Vår dedikation till snabb respons och direkt kommunikation har varit nyckeln till de lysande recensioner vi har fått genom åren.

Bygglovsgaranti

Vår förmåga att förutse utmaningar tidigt i projektet innebär att vi kan agera proaktivt, kommunicera öppet med dig och fatta informerade beslut tillsammans. Vårt engagemang ligger i att säkerställa ditt projekt lyckas, inte bara i att sälja tjänster. Om vi missar något kritiskt i detaljplanen, tar vi ansvar och återbetalar kostnaden för våra ritningar.

Hjälp hela vägen

Vi dyker djupt in i varje projekt från start, ställer de nödvändiga frågorna och säkerställer att du har en genomtänkt plan och budget. Oavsett om du är en enskild husägare eller en av Sveriges största fastighetsägare, blir vi din förlängda arm, alltid redo att ge expertstöd och rådgivning.

Vår berättelse

LT Ingenjörsbyrå grundades år 2017 i Borås av Laszlo Toth. Han är idag VD över ett högkvalificerat team av ingenjörer och arkitekter. Byråns absoluta fokus är att erbjuda privatpersoner och företag professionell hjälp med bygglov, från skisser och idéer till bygglovsritningar, konstruktionsritningar och godkänt bygglov från kommunen. Byrån har även kontrollansvariga som tar uppdrag över hela södra och västra Sverige.

Grundpelaren i hela bolaget är att hjälpa sina kunder under den tröga processen som Bygglovet innebär i Sverige idag. Bolaget tar endast emot ett fåtal kunder varje vecka för att ge varje kund tillräckligt stöd under processen för bygglov men också processen för själva utförandet.

blueprint

Hållbarhet

Vårt företag arbetar flitigt för att säkerställa att vi är klimatneutrala. Detta gör vi genom att klimatkompensera våra egna utsläpp genom olika projekt, men också genom att plantera träd genom vårt samarbete med Plantmore Group AB. För varje ny kund som vi får under året planterar vi tre stycken träd i vårt närområde.

Detta bidrar till att kompensera våra utsläpp och har även en positiv inverkan på miljön. Träden som vi planterar bidrar till att förbättra luftkvaliteten och ger livsmiljöer för vilda djur.

De bidrar också till att binda koldioxid, som är en viktig orsak till klimatförändringarna. Dessutom är de träd som vi planterar en del av en större satsning på återbeskogning.

Genom att samarbeta med Plantmore Group AB gör vi vår del för att bidra till att bekämpa klimatförändringarna och göra världen grönare.

Badge SWE 05

Förverkliga dina byggdrömmar

Kontakta oss för att få hjälp med ditt bygglov

Förverkliga dina byggdrömmar

Jag grundade LT Ingenjörsbyrå vintern 2017 med målet att hjälpa privatpersoner med sina byggdrömmar. Detta genom att erbjuda tjänster som gör bygglovsprocessen enklare för privatpersoner. Tidigare kunde bygglovet vara en trög och dyr process för privatpersoner, det kunde hända att vissa istället för att anlita proffs valde svartbygge. Ett val som jag och mina medarbetare inte vill att någon ska behöva överväga att göra. Konsultbranschen är traditionellt inriktad mot proffs och är inte alltid intresserade av att skapa relationer med privatpersoner. Vi på LT Ingenjörsbyrå har valt en helt annan väg och arbetar sedan start med privatpersoner för att hjälpa dem med bygglovsprocessen för både hus och mindre tillbyggnader, inget projekt är för stort eller för litet för oss. Vi finns med hela vägen och hjälper till med expertråd, bygglovsritningar, konstruktionsritningar, professionell kontakt med kommunen och en kontrollansvarig som tar ansvar för säkerheten under byggets gång. Berätta om din idé och visa oss dina skisser på projektet, så hjälper vi dig ända fram till den efterlängtade dagen då det är dags för inflyttning.

Laszlo Toth

— Grundare och VD för LT Ingenjörsbyrå

Vår medverkan i media

Här är företagarna som vann jättesumma: ”En fantastisk känsla”

För en företagare i startgroparna kan hundratusentals kronor göra stor skillnad.
Det vet inte minst entreprenörerna bakom Fashion Factory Sweden och LT ingenjörsbyrå, som fått Espiras entreprenörspris.

 

Klicksuccén på Hemnet: ”En Tesla ingår i priset”

Förra veckan var villan den mest klickade på Hemnet. Bakom enplanshuset i Linköping står LT Ingenjörsbyrå, med säte i Borås.
– Det är väldigt roligt och vi ville att det här skulle bli ett omtalat projekt, säger ägaren Laszlo Toth.
 
 

CHANGING THE BUILDING INDUSTRY WITH MODERN TOOLS

First, we used Loom for some time. After that, we used Vidyard for some time. We’ve jumped between the two American competitors a lot because there were always issues. We have been using Vaam for some time now, and this morning my colleague sent me a text saying: “I just want to tell you that Vaam is amazing 👍!”. This is what Laszlo Toth, founder of LT Ingenjörsbyrå in Borås, told us during an interview.

LÄS ARTIKELN HOS VAAM

 

Curamus Academy elever 2021

Laszlo Toth, grundare av LT Ingenjörsbyrå, blev en av de elever som blev utvalda av styrelsen för Curamus Academy under 2021. 

Akademin innehåller flera föreläsning och ett stort nätverk av nationella och lokala företag. Bolaget mottagot också ett stipendium.

Läs mer om Curamus

Du och ditt projekt är tryggt med oss, vi har alla ansvarsförsäkringar som krävs.

2
1
3
4
5

Över 1600 nöjda kunder
och mer än 1624 genomförda projekt

Vi förverkligar byggdrömmar för privatpersoner, företag och fastighetsägare.

4.9 av 5.0

LT Ingenjörsbyrå är en helhets leverantör av bygglovsritningar, vi har 4,9 betyg.