fbpx

VVS-RITNINGAR

Låt oss sköta dina VVS-ritningar för att du ska slippa huvudvärk under ditt projekt

Vi hjälper dig med korrekta VVS-ritningar som du kan bygga ditt drömhus med. Det blir inte bara en pappersprodukt.

Projekteringen sker av erfarna konsulter som du kan ringa under projektet för en personlig rådgivning.

⭐ 4.9 av 5.0 i kundomdöme

från fler än 1 600 kunder

LT Ingenjörsbyrå hjälper dig med dina VVS-ritningarna i ditt byggprojekt.
vvs-ritning, VVS-ritningar

Behövde snabbt få tag på VVS-ritningar och Laszlo kunde leverera på en vecka. Något dyrare pris men du får mer detaljer och komplett leverans! Hantverkarna var nöjda!

Per G.
Stockholm
vvs-ritning, VVS-ritningar

Perfekt Leverans! Laszlo var grymt snabb med deras leverans när det var bråttom för hantverkarna att dra igång! Ritningarna synkade perfekt även med K-ritningar!

Marie A.
Göteborg
vvs-ritning, VVS-ritningar

Otroligt nöjd med LT Ingenjörsbyrås VVS-ritningar. Snabb leverans och fantastisk service kompenserar för prisskillnaden. Mitt första val för framtida VVS-projekt!

Pelle M.
Lund

VVS-RITNINGAR PRIS

vvs-ritning, VVS-ritningar

Mindre projekt

börjar från
8 000 kr
Attefallshus/Fritidshus
vvs-ritning, VVS-ritningar

Nybyggnad

börjar från
10 000 kr
Enbostadshus

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

SNABB LEVERANS AV DINA VS- OCH VENTRITNINGAR

Vi har digitaliserat allt som har med administration och tråkiga arbetsuppgifter att göra. Efter ditt uppstartsmöte har du dina bygglovsritningar inom endast en vecka!

PERSONLIG KONTAKT MED DIN PROJEKTÖR

Du kan ringa direkt till din projektör och rådgöra hur du får det bästa systemet för ditt hus. Våra projektörer har mer än 10 års erfarenhet och själva varit hantverkare så de vet vad som går att bygga och inte.

SAMORDNAD PROJEKTERING

I stora projekt så som bostadskvarter så sker något som kallas samordnad projektering. Detta är dock ovanligt för enbostadshus. Men med vår hjälp kan du eleminera riskerna att få stopp på ditt byggprojekt eftersom ritningarna krockar med varandra

RITNINGAR SOM GÅR ATT BYGGA EFTER

Våra VVS-projektörer har själva arbetat som hantverkare många år i branschen och vet därför exakt vilka märken och material som ska användas. Du får helt enkelt bra valuta för pengarna när du använder våra ritningar i ditt projekt.

ENDAST 5 KUNDER PER VECKA

Du får en personlig kontakt och blir inte en i mängden hos oss. Vi svarar på dina telefonsamtal eller sms om du har frågor. Vi har bestämt att inte ta på oss för många projekt utan höja kvalitén och tiden med varje kund.

Leverans på 1 vecka

Personlig service

Vad ingår i alla paket:

VS-ritningar

Ventilationsritningar

Värmeritningar

Dimensionering av värmepump

Dagvatten och Dränering

3D ritning på Ventilation

Golvvärmeritning

Rådgivning

FACKMANNAMÄSSIGA VVS RITNINGAR

Vad är vvs-ritningar?

VVS-ritningar, VA-ritningar, VS-ritningar och ventilationsritningar är avgörande för framgångsrika bygg- och renoveringsprojekt. De visar exakt placering och utformning av VVS-system inom en byggnad, vilket gör dem nödvändiga för VVS-installatörer och byggherrar. Dessa ritningar innehåller information om allt från rörens dimensioner och material, till placering av ventiler och reglage. Dessutom inkluderar de viktiga tekniska detaljer som flödeshastigheter, tryck och temperaturer.

Ventilationsritningar, en del av VVS-ritningarna, ger detaljer om ventilationssystemets layout, inklusive kanalernas och ventilernas placering. Dessa ritningar är avgörande för att skapa effektiva och säkra ventilationssystem. Här framgör även vilket flöde varje rum behöver att ha för att klara kravet i Boverkets Byggregler.

VVS-ritningar, inklusive VA- och VS-ritningar, hjälper till att säkerställa att alla VVS-installationer uppfyller gällande byggnadsföreskrifter och standarder. De ger hantverkarna och byggherren den information de behöver för att planera och genomföra sina projekt med precision. 

Vad kostar en VVS-ritning?

Det är svårt att endast ge ett svar på denna fråga. Vi erbjuder dig alltid fasta priser, men det finns vissa frågor som vi behöver ha svar på innan vi kan lämna ett korrekt pris för just ditt projekt. Därför är det viktigt att du ringer till oss. En stor del av som påverkar priset är självklart hur många hjälp du behöver från din personliga projektör. Vi rekommenderar alltid att du tar hjälp av experter och tar god tid på dig i början av projektet för att all projektering av VVS-ritningen ska bli korrekt innan du börjar med själva byggandet. Det kommer annars vara väldigt kostsamt om du behöver stanna upp flera dagar för att reda ut frågor som berör en felaktig projektering eller detalj.

Behöver du en VVS-ritning för att få bygglov och startbesked?

Om du behöver en VVS-ritning för att få bygglov kan variera beroende på den specifika kommunens regler och krav, samt projektets omfattning. För mindre projekt, som mindre renoveringar eller reparationer, kanske du inte behöver en fullständig VVS-ritning. Men för större byggprojekt, särskilt nya konstruktioner eller större renoveringar, kan en VVS-ritning krävas.

VVS-ritningar ger en detaljerad plan för placeringen och installationen av VVS-system inom en byggnad. De används för att säkerställa att byggnaden kommer att ha lämpliga och säkra system för värme, ventilation och sanitet, och att dessa system kommer att uppfylla alla relevanta byggnadsföreskrifter och standarder.

Det är alltid en bra idé att kontrollera med din lokala bygglovsavdelning eller byggnadsinspektör för att ta reda på vilka specifika krav som gäller för ditt projekt. De kommer att kunna ge dig den mest korrekta och uppdaterade informationen om vad som krävs för att få bygglov.

Mer än 1 647 genomförda projekt

Sedan starten 2019 har vi hjälp otroligt många privatpersoner att förverkliga sina byggdrömmar. Vi förverkligar byggdrömmar för privatpersoner, företag och fastighetsägare.

4.9 av 5.0

vvs-ritning, VVS-ritningar

från fler än 1 600 kunder

Oktober 2022, via Facebook

Vår arkitekt har varit väldigt duktig och lätt att samarbeta med när vi behövde ta fram ritningar på befintligt hus och sedan rita upp en tillbyggnad. Kan varmt rekommendera arkitekten och LT Ingenjörsbyrå till andra

Birgitta W. — Malmö
Mars 2023, via Hemsida

Proffsigt och bra bemötande. Lyhörda för våra önskemål. Tålmodiga, nöjda först när vi är nöjda. Snabb leverans. Jag kan varmt rekommendera LT ingenjörsbyrå.

Mikael S. — Borås
April 2023, via Google

Snabbt, smidigt och lyhörd dessutom väldigt prisvärt. Vi vet vilka vi kommer fortsätta att anlita.

Mats E. — Uppsala

Vilka är vi?

LT Ingenjörsbyrå är din personliga bygglovsbyrå. Konsultbyrån grundades i Borås 2017 och består idag av ett team av arkitekter och ingenjörer som alla har fokus på bygglovsprocessen.

1 647+

avslutade projekt

4.9

av 5.0 i kundomdöme

Laszlo Toth

Kundansvarig

Boka Samtal med Laszlo

LÅT OSS SÄTTA IGÅNG DIREKT

Över 1600 nöjda kunder
och mer än 1647 genomförda projekt

4.9 av 5.0

Läs alla recensioner

Juni 2023

Fick hjälp med kompletta ritningar till bygglovet. LT Ingenjörsbyrå är både professionella samt kundvänliga. Kan varmt rekommendera dem till andra som behöver hjälp med ritningar / bygglov etc. Sparade otroligt många timmar!

Johan H. — Malmö
Juni 2023

Mycket nöjd med bemötandet och tålamod, då många uppmätningar gjordes från min sida pga. Att ritningar slarvats bort av Malmö stad. Slutresultatet blev mycket bra och LT tog hand om att skicka in bygganmälan åt mig.

Robert O.
Juni 2023

Tjänstvilligt bemötande och professionell leverens. Kommer gärna tillbaka!

Hasse Johansson
Ladda mer