Beställ bygglovsritningarna av LT Ingenjörsbyrå AB

Vi garanterar dig en smidig bygglovsprocess

Går du i bygglovstankar? Vi på LT Ingenjörsbyrå AB hjälper dig med samtliga ritningar du behöver för att ditt bygglov skall bli en verklighet.

Med oss har du både en smidig bygglovsprocess och ett garanterat fast pris. Ta reda på hur mycket dina bygglovsritningar kostar genom att klicka på knappen nedan.

Ge mig ett fast pris

Vi sköter allt

Vi hjälper dig hela vägen från idé till godkänt bygglov. Du kan lugnt bevaka processen och låta oss sköta all kontakt med din kommun.

Garanterat ett smidigt bygglov

Genom att vara specialiserade på bygglov vet vi vad som gäller. Vi kommer under processen vara ditt bollplank och hjälpa dig till ett godkänt bygglov.

Alltid fasta priser

Du får ett pris av oss och det är det som gäller. Vi har inga dolda avgifter för eventuella kompletteringar från kommunen eller om du vill justera något.
 

powered by Typeform

En Ingenjörsbyrå som gör bygglovet bekymmersfritt

Vi gör bygglovsprocessen bekymmersfri för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Genom att ha genomfört flera hundra projekt sedan start har vi samlat på oss erfarenhet av olika utmaningar inom byggbranschen. Dessutom har vi ett brett kontaktnät med bygglovshandläggare och byggnadsinspektörer över hela Sverige som kan hjälpa dig att tolka Boverkets byggregler eller Plan- och bygglagen.

På LT Ingenjörsbyrå har vi en strikt kvalitétsgaranti på varje genomförd bygglovsritning. Vi vet att essensen ligger i detaljerna. Det betyder att vi har stött på flertalet olika misstag som privatpersoner ofta glömmer när de skapar sina ritningar själva. När du anlitar oss online för dina bygglovsritningar kan du känna dig trygg.

I våra skräddarsydda paket ingår en planritning med möblering, fasadritningar, sektionsritningar, situationsplan, projektbeskrivning, kontrollplan samt hjälp med din bygglovsansökan. Det räcker med en skiss på din idé för att vi ska kunna förvandla det till en fackmannamässig bygglovsritning.

För oss är kundens idé alltid till grunden för våra projekt. När du väljer att anlita oss som byrå för bygglovsritningarna får du alltid hjälp av en duktig ingenjör eller arkitekt. Vi skapar kompletta ritningar till bygglovet med samtliga dokument för att att göra hela förloppet enkelt för dig. Det betyder att du slipper anlita flera olika leverantörer.

Vi på LT Ingenjörsbyrå älskar konkurrens. Vi vill ge dig maximal nytta för lägsta möjliga pris. Så var inte rädd för att jämföra oss och våra erbjudanden med övriga aktörer på marknaden. Vi försöker att kontinuerligt utveckla våra medarbetare för att kunna erbjuda prisvärda bygglovsritningar med professionell kvalitet.

Bygglovsprocessen

Ta kontakt med din kommun

Många känner att bygglov är något komplicerat och det är svårt att veta vilka lagar och regler som gäller…

Bygglovsansökan med ritningar

Beroende på vad ni avser att göra behövs det olika ritningar och andra dokument som behövs för att byggnadsnämnden…

Bygglovsbeslut

När byggnadsnämnden har fått in en komplett ansökan har de enligt lag tio veckor på sig att göra en bedömning av ärendet…

Bygglovsritningar

3D-ritningar

Medarbetare

Laszlo Toth arbetar som projektledare på företaget LT Ingenjörsbyrå AB.
CEO

Laszlo Toth

Ring Maila
Ervin Mulic arbetar som projektledare hos LT Ingenjörsbyrå AB.
Projektledare

Ervin Mulic

Maila
Sigrid Dahlström arbetar som bygglovskonstruktör på LT Ingenjörsbyrå AB.
Konstruktör

Sigrid Dahlström

Maila
Vill du läsa mer?

Kundomdömen

Kontakta oss

Vi svarar inom 24 timmar


Telefonummer 033-659 09 30 Skicka ett mail till oss på kontakt@ltingenjorsbyra.se
Få offert på bygglovsritningar inom 1 minut!Räkna ut mitt pris nu!