Skräddarsydda bygglovsritningar från LT Ingenjörsbyrå

Går du i bygglovslovstankar? Vi på LT Ingenjörsbyrå hjälper dig med samtliga hus- och arkitektritningar du behöver för att ditt bygglov skall bli en verklighet. Allt börjar med din idé. Och vi tar fram bygglovsritningarna.

I våra skräddarsydda paket ingår bla. planritning med möblering, projektbeskrivning, kontrollplan och hjälp med bygglovsansökan. Det räcker med en skiss på din idé för att vi ska kunna förvandla det till fackmannamässiga bygglovsritningar. För oss är kundens idé alltid till grunden för våra projekt. När du väljer att anlita oss som byrå för dina bygglovsritningar får du alltid hjälp av en professionell arkitekt. Med tanke på dagens läge på bostadsmarknaden är vi medvetna om att effektivisera bygglovsprocessen. Därför väljer vi att ta fram kompletta arkitektritningar och dokument effektivt anpassat efter dina villkor. Vi på LT Ingenjörsbyrå älskar konkurrens då vi vill ge dig maximal nytta för lägsta möjliga pris. Så var inte rädd för att jämföra oss och våra erbjudanden med övriga aktörer på marknaden. Vi försöker att kontinuerligt utveckla våra medarbetare för att kunna erbjuda prisvärda bygglovsritningar med professionell kvalitet.

Personligt

Effektivt

Prisvärt

Betalningsalternativ

Det är först när ni har godkänt ritningarna som vi skickar en faktura till er. Med 30 dagars betalningsvillkor.

Skulle du hellre vilja dela upp betalningen så har vi möjlighet till detta genom vår samarbetspartner.

Våra paket

För att du ska känna dig bekväm med kostnaderna har vi tagit fram fasta priser beroende på projektets storlek. Priserna är exklusive mervärdesskatt. Vi på LT Ingenjörsbyrå är alltid uppdaterade kring de senaste lagförändringarna som behöver följas och anpassar projektet efter vad som är tillåtet på just din tomt.

Stort projekt

T.ex. nybyggnation
av villa, flera mindre projekt

6 990 kr

  • Hjälp med bygglovsansökan
  • Hjälp med frågor kring detaljplan
  • Samtliga ritningar till bygglovet
  • Hjälp under bygglovsprocessen
Köp nu
3D illustration

T.ex. inför beslut om utformning/utseende

3 990 kr

  • Inredning
  • Flertalet vinklar
  • Kan kombineras med bygglovsritningar
Köp nu
Kostnadsfri offert

Anpassat för ert projekt

Köp nu

Kundomdömen

Kontakta oss

Vi svarar inom 24 timmar


Telefonummer 079-3470103 Skicka ett mail till oss på kontakt@ltingenjorsbyra.se Vi utgår från

Borås
Lund
Norrköping