Vårt erbjudande

Bekymmersfria bygglovsritningar

Går du i bygglovslovstankar? Vi på LT Ingenjörsbyrå hjälper dig med samtliga hus- och arkitektritningar du behöver för att ditt bygglov skall bli en verklighet. Allt börjar med din idé. Och vi tar fram bygglovsritningarna.
I våra skräddarsydda paket ingår bla. planritning med möblering, projektbeskrivning, kontrollplan och hjälp med bygglovsansökan. Det räcker med en skiss på din idé för att vi ska kunna förvandla det till fackmannamässiga bygglovsritningar. För oss är kundens idé alltid till grunden för våra projekt. När du väljer att anlita oss som byrå för dina bygglovsritningar får du alltid hjälp av en professionell arkitekt. Med tanke på dagens läge på bostadsmarknaden är vi medvetna om att effektivisera bygglovsprocessen. Därför väljer vi att ta fram kompletta arkitektritningar och dokument effektivt anpassat efter dina villkor. Vi på LT Ingenjörsbyrå älskar konkurrens då vi vill ge dig maximal nytta för lägsta möjliga pris. Så var inte rädd för att jämföra oss och våra erbjudanden med övriga aktörer på marknaden. Vi försöker att kontinuerligt utveckla våra medarbetare för att kunna erbjuda prisvärda bygglovsritningar med professionell kvalitet.

Personligt

Effektivt

Prisvärt

Våra paket

För att du ska känna dig bekväm med kostnaderna har vi tagit fram fasta priser beroende på projektets storlek. Priserna är exklusive mervärdesskatt. Vi på LT Ingenjörsbyrå är alltid uppdaterade kring de senaste lagförändringarna som behöver följas och anpassar projektet efter vad som är tillåtet på just din tomt.

Stort projekt

T.ex. nybyggnation av villa

5 990 kr

  • Hjälp med bygglovsansökan
  • Hjälp med frågor kring detaljplan
  • Samtliga ritningar till bygglovet
  • Hjälp under bygglovsprocessen

Litet projekt

T.ex. utbyggnad av altan

3 990 kr

  • Hjälp med bygglovsansökan
  • Hjälp med frågor kring byggrätt
  • Samtliga ritningar till bygglovet
  • Hjälp under bygglovsprocessen

Komplettering

T.ex. 3D illustrationer, markplaneringsritningar

1 490 kr

  • Projektanpassade lösningar

Offert

Kostnadsfri offert för just ert projekt

Några referenser

Andreas, Tyresö

”Vi behövde bygglovshandlingar och anlitade LT ingenjörsbyrå. Allt gick mycket snabbt och dom hjälpte även till med bygglovsansökan. Svarade snabbt på mail, ritningarna blev bra samt mycket prisvärt. Jag rekommenderar LT ingenjörsbyrå.”
(5 / 5)

Brf, Täby

”LT ingenjörsbyrå har varit mycket hjälpsam rakt igenom och deras kunskap har varit fullgoda för de behov min bostadsrättsförening hade.”
(5 / 5)

Tina, Haninge

”Trevligt bemötande. Snabb återkoppling.
Tydlig och förklarar så man förstår.
Vi rekommenderar LT ingenjörsbyrå varmt.”
(5 / 5)