fbpx

Kundomdömen

Nedan kan du läsa ett urval att vad våra tidigare kunder har tyckt om vårt arbete. Detta är bara att urval, vi har över 100 recensioner på vår profil på Google,

Läs recensioner där!

Bolaget grundades 2017 och har hjälpt fler än 1500 privatpersoner och företag sedan starten. Senaste åren har vi ändrat vår inriktning och arbetar mer med varje kund. Vi håller privatpersoner i handen när de ska göra sin största investering i livet. Från att ha samarbete med några av Sveriges bästa arkitekter till att vara experter på just bygglovsprocessen och lagstiftningen. Du har all hjälpt du behöver hos samma byrå. Det är väldigt viktigt med en personlig kontakt och inte bara vilket företag som har det billigaste priset.

Billigast i början blir dyrt i slutändan.

Jag fick snabb hjälp av LT Ingenjörsbyrå med brandskyddsbeskrivning när jag skulle ändra verksamhet i min fastighet. De förklarade processen och var tillgängliga även under bygget för frågor och ändringar tillsammans med entreprenören.

Basil M. — Lund

Brandskyddsbeskrivning var ingenting som vi hade räknat med behövs till bygglovet, men Laszlo förklarade vikten av denna projektering och kommunen krävde även detta inför tekniskt samråd. Vi sparade över 50 000 kr på att slippa brandklassade fönster och dörrar efter att vi gjorde en strålningsberäkning.

Annika T. — Täby

Kommunen krävde brandskyddsbeskrivning för vår nybyggda villa med en carport. Laszlo hjälpte oss snabbt med en strålningsberäkning för att kommunen skulle ge oss ett startbesked.

Peter A. — Stockholm
Juni 2023

Fick hjälp med kompletta ritningar till bygglovet. LT Ingenjörsbyrå är både professionella samt kundvänliga. Kan varmt rekommendera dem till andra som behöver hjälp med ritningar / bygglov etc. Sparade otroligt många timmar!

Johan H. — Malmö
Juni 2023

Mycket nöjd med bemötandet och tålamod, då många uppmätningar gjordes från min sida pga. Att ritningar slarvats bort av Malmö stad. Slutresultatet blev mycket bra och LT tog hand om att skicka in bygganmälan åt mig.

Robert O.
Juni 2023

Tjänstvilligt bemötande och professionell leverens. Kommer gärna tillbaka!

Hasse Johansson
Maj 2023

Bra kvalité på handlingarna och leverans på utlovad tid.

Martin N
Maj 2023
Johan
Maj 2023

Otroligt nöjd med LT Ingenjörsbyrås VVS-ritningar. Snabb leverans och fantastisk service kompenserar för prisskillnaden. Mitt första val för framtida VVS-projekt!

Pelle M. — Lund
Maj 2023

Bra jobbat😀

Bo J.
Ladda mer

Du och ditt projekt är tryggt med oss, vi har alla ansvarsförsäkringar som krävs.

2
1
3
4
5

Över 1600 nöjda kunder
och mer än 1624 genomförda projekt

Vi förverkligar byggdrömmar för privatpersoner, företag och fastighetsägare.

4.9 av 5.0

LT Ingenjörsbyrå är en helhets leverantör av bygglovsritningar, vi har 4,9 betyg.