fbpx

VILL DU HA HJÄLP MED BYGGLOVSHANDLINGAR?

SLIPP HUVUDVÄRK MED KOMMUNEN!

⭐ 4.9 av 5.0 i kundomdöme

från fler än 1 600 kunder

VAD KOSTAR KOMPLETTA BYGGLOVSHANDLINGAR?

Kompletta Bygglovshandlingar till Konkurrenskraftigt Pris

Planerar du att förnya ditt hem, addera en veranda, eller uppföra ett nytt hus? Vi är din pålitliga partner för bygglovshandlingar, oberoende av din kommuns krav.

Som din guide och expert inom bygglovsprocessen erbjuder vi heltäckande stöd med bygglovshandlingar över hela Sverige. Vårt team av specialister fokuserar på att skapa detaljerade och noggrant utformade bygglovshandlingar, allt till ett transparent och förutsägbart fast pris.

Mer än bara kostnadseffektivitet, erbjuder vi ett värde som omfattar tidsbesparing, komfort och sinnesfrid genom hela processen. Vår tjänst innefattar också kostnadsfri inlämning av din bygglovsansökan, vilket garanterar en sömlös och bekymmersfri upplevelse från det initiala skedet till det slutliga godkännandet.

Bygglovsritningar (ej rådgivning från arkitekt) Inkl. moms

Grundmur/Markarbete 12,500 kr
Garage/Carport 12,500 kr
Attefallshus 12,500 kr
Tillbyggnad 15,000 kr
Nybyggnad villa 20,000 kr
Nybyggnad villa + komplementbyggnad 22,500 kr
Timdebitering Löpande Arbete 1,250 kr
Timdebitering Löpande Arbete (HELGER / AKUT LEVERANS) 2,500 kr
Förhandsbesked 12,500 kr

Effektivisera Din Bygglovsansökan med Expertis och Pålitlighet

Välj oss för en smidig och snabb bygglovsprocess. Med vårt omfattande nätverk säkerställer vi enkla och effektiva bygglovsansökningar, vilket gör oss till det förstahandsvalet för ditt bygglovsbehov. Vi är fullt försäkrade, innehar F-skattesedel och upprätthåller en stark UC-kreditvärdighet, vilket ger dig fullständig trygghet och försäkran om att din ansökan hanteras professionellt och noggrant. Med vår hjälp behöver du inte längre oroa dig för komplexiteten i bygglovsprocessen; vi tar hand om allt från början till slut, och ser till att din ansökan blir behandlad både snabbt och korrekt.

Bygglovsritningar för litet projekt så som carport och garage

Mindre projekt

börjar från

10 000 kr

Carport/Garage/Attefallshus

Bygglovsritningar för tillbyggnad eller större ombyggnader.

Tillbyggnad

börjar från

12 500 kr

Tillbyggnad av sovrum/badrum

Bygglovsritningar för villa eller större projekt så som nybyggnation.

Nybyggnad

börjar från

15 000 kr

Villa/Fritidshus

Leverans på 1 vecka

4.9 / 5.0 Kundnöjdhet

VAD GÖR JAG OM JAG VILL SÄTTA IGÅNG?

Steg 1 – Fyll i vårt formulär

Via knappen nedan fyller i du i vårt formulär med information om ditt projekt. Du beskriver ditt projekt och laddar upp bilder samt ritningar direkt. Smidigt och helt digitalt!

Steg 2 – Uppstartsmöte, 45-60 minuter

När du skickar in formuläret bokar du direkt tid för ett uppstartsmöte närmaste dagarna för att gå igenom med din projektledare alla detaljer för ritningar och projektet. Innan uppstartsmötet kommer våra bygglovsexperter att stämma av detaljplanen för ditt projekt.

Steg 3 – Leverans av bygglovshandlingar

Efter 2-3 arbetsdagar kommer du att få leverans av dina bygglovshandlingar via PDF men också enklare 3D modell för att du ska enkelt kunna få en överblick av ditt projekt.

Steg 4 – Skicka in bygglov

När du har kollat igenom ritningarna kommer vi hjälpa dig att skicka in bygglovet till kommunen tillsammans med kontrollplan, grannemedgivande och andra viktiga dokument för att få en snabb bygglovsprocess.

Att ta steget mot att realisera ett byggprojekt börjar med framgångsrik ansökan om och erhållande av bygglov. En avgörande del av denna process är att skapa professionella bygglovshandlingar, en tjänst där LT Ingenjörsbyrås kvalificerade arkitekter och byggnadsingenjörer excellerar. I en värld av komplexa lagar och regler erbjuder LT Ingenjörsbyrå en helhetslösning för att effektivisera din bygglovsprocess. Vi tar hand om allt från framtagandet av bygglovshandlingarna till inlämningen av dessa till din kommun, vilket avlastar dig från processens tyngd.

Vad Är Bygglovshandlingar?

Bygglovshandlingar är de avgörande dokument som krävs för att framgångsrikt ansöka om bygglov. Dessa professionellt utformade dokument inkluderar:

  • Fasadritningar
  • Sektionsritningar
  • Planritningar
  • Situationsplaner

Detta material skall på ett tydligt sätt presentera såväl det befintliga byggnadsverket som det nya planerade projektet. För nybyggnationer fokuseras presentationen enbart på det nya byggprojektet. LT Ingenjörsbyrå säkerställer att även andra nödvändiga dokument såsom konstruktionsritningar, elritningar och VVS-ritningar finns tillgängliga vid behov.

Varför Välja LT Ingenjörsbyrå för Dina Bygglovshandlingar?

Genom att välja LT Ingenjörsbyrå får du tillgång till expertis som säkerställer att dina bygglovshandlingar är noggrant utarbetade, vilket minskar risken för tidkrävande kompletteringskrav. En detaljerad och professionell bygglovshandling accelererar godkännandeprocessen och lägger grunden för en framgångsrik bygglovsansökan.

Vad Kostar Bygglovshandlingar hos LT Ingenjörsbyrå?

LT Ingenjörsbyrå arbetar med transparenta och fasta priser för bygglovshandlingar, vilket inkluderar allt från detaljerade planritningar till situationsplaner. Våra priser är konkurrenskraftiga och speglar projektets omfattning och komplexitet. Vi strävar efter att erbjuda prisvärda lösningar utan att kompromissa med kvaliteten på vårt arbete.

Kontakta LT Ingenjörsbyrå idag för att säkerställa att ditt byggprojekt får den bästa möjliga starten med professionellt utformade bygglovshandlingar.