fbpx

STARTPRIS FRÅN ENDAST 5 000 KR

Virtuella visningar I 3D – en revolution på bostadsmarknaden

Idag går det att besöka bostäder digitalt! En virtuell visning av en lägenhet ger en upplevelse av närvaro, att få vara där och se sig omkring. Vi återskapar bostaden digitalt via 3D-scanning. På det viset får säljaren en möjlighet att ge en fullständig visning av bostäderna redan på sin hemsida!

or

mellan 8:00 och 18:00 helgfria vardagar

4.9 av 5.0 i kundomdöme utifrån 57 kunder

, Virtuell visning
, Virtuell visning

När jag hittade LT Ingenjörsbyrå och kom i kontakt med Laszlo så gick allt fort.
Tydliga frågor om projektet, tydligt när leverans sker av projekt. Ritningarna helt perfekta för att få igenom mitt bygglov! Precis det jag behöver och älskar bemötandet.

Anders V.
Anders V.
Stockholm

Priser för Borås/Göteborg

, Virtuell visning

Lägenhet

börjar från
5 000 kr
, Virtuell visning

Villa/Fritidshus

börjar från
6 000 kr
, Virtuell visning

Kontor/Lokaler

börjar från
7 000 kr

Framtidens bostadsmarknad

Varterbjudande2

Varför nöja sig med att se på fotografier när man kan besöka en fastighet från sitt eget vardagsrum? Varför begränsa andelen potentiella köpare till bara dem som kan komma på visningen?

Enligt en undersökning genomförd 2020 av Matterport, ville 82 % av säljarna byta till en mäklare som erbjuder 3D visningar. 90 % av köparna var intresserade av annonser som erbjuder 3D visningar. För att inte bli omsprungen av konkurrensen vill man ge köparna den bästa möjliga upplevelsen redan i annonsen.

Vårt paket ger dig:

  1. En enkel integration på hemsidan
  2. En scannad planritning
  3. Kommentarer

Låt dina kunder få besöka sitt framtida hem när de vill, varifrån de vill. Ge dem möjligheten att gå runt i bostaden och uppleva den i sin helhet, redan i annonsen. Säkerställ dina annonser och gör dem snygga och konkurrenskraftiga. Bara en digital visning kan erbjuda de bästa förutsättningarna för en försäljning.

Ge dina kunder en virtuell resa till sitt framtida hem!

eller

mellan 8:00 och 18:00 helgfria vardagar

Varterbjudande2
, Virtuell visning

Ett nytt sätt att presentera en bostad – bjud in kunden till en virtuell 3D-visning!

, Virtuell visning

Tänk om det skulle finnas ett sätt att låta andra uppleva en fastighet, att komma in i bostaden, gå runt och titta, kika ut genom fönstret eller gå från köket direkt ut till balkongen och njuta av utsikten på gården, utan att ens lämna sitt hem! Idag finns just den möjligheten! Tack vare tekniken med 3D-skanning, som digitalt skannar en bostad och återskapar den virtuellt i sin helhet, går det idag att visa ett objekt i detalj på nätet. Visningen tillåter köparen att strosa runt i en bostad, kontrollera att den uppfyller alla krav, planera inredningen och drömma sig bort till en framtid efter flytten.

Den virtuella visningen är ett enkelt sätt att få uppleva lägenheter, på alla plattformar. Den är användarvänlig och ger en fysisk känsla av att vara på plats. Den virtuella visningen är så informativ och känns så verklighetstrogen att den ofta kan räcka. En digital visning kan ersätta den traditionella.

eller

mellan 8:00 och 18:00 helgfria vardagar

, Virtuell visning

Revolutionär digital 3D-teknik

, Virtuell visning

Genom en 3D-scanning av hela bostaden, inklusive trapphus och utsikter, återskapar vi lägenheten digitalt. När vi har skapat en virtuell 3D-version av lägenheten kan den – inklusive planritningen – läggas in i bostadsannonsen som därmed helt förändrar karaktär! Från att titta på stumma bilder på rum och foton på detaljer, kan köparen se bostaden i sin helhet! När köparna virtuellt kommer kunna gå in i fastigheterna kommer de inte att nöja sig med mindre. Fokusera hellre på de objekt som de faktiskt kan uppleva och få sig helhetsbild av än att försöka gissa från fotografier. En 3D-scannad bostad får betydligt bättre chanser på marknaden.

En virtuell visning kan vara allt man behöver

Någon som söker bostad kan inte alltid ta sig fysiskt till visningen. En person kan ha förhinder, vara upptagen av jobb eller helt enkelt bo för långt bort. Ett 3D-scannat objekt behöver ofta inte mer presentation än den virtuella visningen.

Den digitala versionen är så verklighetstrogen och uttömmande att den kan vara tillräcklig grund för ett beslut att lägga ett bud. På det viset görs ett objekt tillgängligt för många fler köpare, utan komplikationer.

Annonser i 2D eller 3D?

Varterbjudande2

När man säljer en bostad finns det knappast något viktigare än hur den presenteras. Hur en lägenhet är konstruerad, dess storlek och fysiska läge kan man inte påverka som säljare. Däremot finns det mycket annat man kan göra för att öka en köpares intresse för objektet.

 

Vid en bostadsförsäljning läggs i regel stora ansträngningar ner på att inreda lägenheten snyggt, rent och neutralt. Man tar undan personliga föremål och ger inredningen en inbjudande design. Man skriver en text som lyfter fram dess fördelar och – framför allt – man tar snygga och lockande foton för att lyfta fram det bästa hos lägenheten. En köpare tittar på fotona och försöker göra sig en idé av hur lägenheten ser ut och föreställa sig hur det kan vara att bo där. Kommer möblerna passa? Får vi plats att äta i köket? Blir den där hörnan mysig att sitta i på kvällen för att läsa en bok eller surfa på nätet? Om fotona inte väcker tillräckligt mycket intresse, eller om de inte lyckas ge en ordentlig bild av hur det framtida hemmet skulle kunna se ut, är chansen liten att man bestämmer sig för att gå på en visning.

eller

mellan 8:00 och 18:00 helgfria vardagar

Varterbjudande2

Vilka är vi?

LT Ingenjörsbyrå är din personliga bygglovsbyrå. Konsultbyrån grundades i Borås 2017 och består idag av ett team av arkitekter och ingenjörer som alla har fokus på bygglovsprocessen.

1 647+

avslutade projekt

4.9

av 5.0 i kundomdöme

Laszlo Toth

Kundansvarig

Boka Samtal med Laszlo

Över 1600 nöjda kunder
och mer än 1647 genomförda projekt

4.9 av 5.0

Läs alla recensioner

Juni 2023

Fick hjälp med kompletta ritningar till bygglovet. LT Ingenjörsbyrå är både professionella samt kundvänliga. Kan varmt rekommendera dem till andra som behöver hjälp med ritningar / bygglov etc. Sparade otroligt många timmar!

Johan H. — Malmö
Juni 2023

Mycket nöjd med bemötandet och tålamod, då många uppmätningar gjordes från min sida pga. Att ritningar slarvats bort av Malmö stad. Slutresultatet blev mycket bra och LT tog hand om att skicka in bygganmälan åt mig.

Robert O.
Juni 2023

Tjänstvilligt bemötande och professionell leverens. Kommer gärna tillbaka!

Hasse Johansson
Ladda mer