fbpx

STARTPRIS FRÅN ENDAST 1 500 KR

Energiberäkning Malmö

Vi är experter på energiberäkningar och U-värdesberäkningar. Hos oss får du din energibalansberäkning på ditt hus, villa eller tillbyggnad utförd av av en erfaren EnergiExpert enligt de senaste reglerna, BBR 29.

or

mellan 8:00 och 18:00 helgfria vardagar

4.9 av 5.0 i kundomdöme utifrån 57 kunder

LT Ingenjörsbyrå hjälper dig med din energiberäkning för ditt byggprojekt.

Priser

Energiberäkning Malmö, Energiberäkning Malmö

Enplansvilla

1 500 kr
Fast pris för Energiberäkning
Energiberäkning Malmö, Energiberäkning Malmö

Tvåplansvilla

1 750 kr
Fast pris för Energiberäkning
Energiberäkning Malmö, Energiberäkning Malmö

Tillbyggnad

1 500 kr
Fast pris för U värdesberäkning

Leverans SAMMA DAG

Kvalitétsgaranti

Vad ingår i alla paket:

Energiberäkning

Förslag på förbättringar

Utlåtande på resultat

Rådgivning

Energiberäkning Malmö, Energiberäkning Malmö

När jag hittade LT Ingenjörsbyrå och kom i kontakt med Laszlo så gick allt fort.
Tydliga frågor om projektet, tydligt när leverans sker av projekt. Ritningarna helt perfekta för att få igenom mitt bygglov! Precis det jag behöver och älskar bemötandet.

Anders V.
Anders V.
Stockholm

Vad är en energiberäkning?

LT Ingenjörsbyrå hjälper dig med energiberäkning och U-värdesberäkning inför startbesked.

or

mellan 8:00 och 18:00 helgfria vardagar

LT Ingenjörsbyrå hjälper dig med energiberäkning och U-värdesberäkning inför startbesked.

Energiberäkning exempel

När du anlitar oss för att ta fram en energiberäkning för ditt hus så kommer vi direkt att sätta dig i kontakt med en energiingenjör. Ingenjören utgår från Boverkets byggregler som ställer krav på att energiberäkningen skall vara en kopia av den verkliga förbrukningen under ett normalår. Ovanför ser du några exempel på energiberäkningar från våra kunder.

OPTIMERA DRIFTSKOSTNADEN MED EN TIDIG ENERGIBERÄKNING
Kontakta oss tidigt i processen med ditt bygglov så kan vi hjälpa dig med hur du optimerar driftskostnaden genom smarta val. Vi hjälper till med utredningar och ger råd och tips efter en energiberäkning om vad som kan förbättras för att få så låg driftskostnad som möjligt när byggnaden väl är på plats. Det är bra både för din ekonomi och för miljön. Vi har en stor erfarenhet av energibalansberäkningar och erbjuder en transparent prissättning utan dolda avgifter.
Energiberäkning Malmö, Energiberäkning Malmö

Vilka energiprojekt pågår i malmö?

Energiberäkning Malmö, Energiberäkning Malmö

Malmö har initierat flera energiprojekt för att minska utsläppen och skapa en hållbar stad. Här är några av dem:

Staden arbetar med energibesparing genom att införa riktade satsningar på solceller och andra typer av förnybar energi. I syfte att göra vardagen bekvämare för Malmös invånare har staden byggt upp massor av cykelvägar och elbusslinjer, vilket resulterar i mindre trafik och luftföroreningar. Denna åtgärd ger inte bara ett miljömässigt lönsamma resultat, utan ger även invånarna en snabbare och mer komfortabel transportlösning.

Malmö införde nyligen tekniken ParkSmart, som använder sensorer för att mäta rusningstrafik och planera parkering beroende på efterfrågan. Systemet gör det möjligt för användare att betala sin parkering direkt via appen utan behov av att ta fram mynt eller kontantkort från bilen.

Till slut jobbar Malmö Stad med olika former av insamling av förnyelsebar energi som solenergi, vindkraftverk samt vatten- och bioenergiprojekt. Dessa projekt kommer inte bara att minska utsläppen, utan kommer också att ge invånarna tillgång till billigare energi alternativ.

Genom alla dessa olika energiprojekt satsar Malmö Stad hårt på ett mer miljömedvetet samhällsliv som i slutet kommer bidra till den globala hållbarhetsutmaningen.

or

mellan 8:00 och 18:00 helgfria vardagar

Våra projekt

Läs om utvalda projekt där vi har hjälpt våra kunder

Vilka är vi?

LT Ingenjörsbyrå är din personliga bygglovsbyrå. Konsultbyrån grundades i Borås 2017 och består idag av ett team av arkitekter och ingenjörer som alla har fokus på bygglovsprocessen.

1 647+

avslutade projekt

4.9

av 5.0 i kundomdöme

Laszlo Toth

Kundansvarig

Boka Samtal med Laszlo

Över 1600 nöjda kunder
och mer än 1647 genomförda projekt

4.9 av 5.0

Läs alla recensioner

Juni 2023

Fick hjälp med kompletta ritningar till bygglovet. LT Ingenjörsbyrå är både professionella samt kundvänliga. Kan varmt rekommendera dem till andra som behöver hjälp med ritningar / bygglov etc. Sparade otroligt många timmar!

Johan H. — Malmö
Juni 2023

Mycket nöjd med bemötandet och tålamod, då många uppmätningar gjordes från min sida pga. Att ritningar slarvats bort av Malmö stad. Slutresultatet blev mycket bra och LT tog hand om att skicka in bygganmälan åt mig.

Robert O.
Juni 2023

Tjänstvilligt bemötande och professionell leverens. Kommer gärna tillbaka!

Hasse Johansson
Ladda mer