fbpx

STARTPRIS FRÅN ENDAST 1 500 KR

Energiberäkning Malmö

Vi är experter på energiberäkningar och U-värdesberäkningar. Hos oss får du din energibalansberäkning på ditt hus, villa eller tillbyggnad utförd av av en erfaren EnergiExpert enligt de senaste reglerna, BBR 29.

or

Not available!

mellan 10:00 och 17:00 helgfria vardagar

4.9 av 5.0 i kundomdöme utifrån 59 kunder

Energiberäkning bygglov LT Ingenjörsbyrå hjälper dig med din energiberäkning för ditt byggprojekt.

Priser

price 3

Enplansvilla

1 500 kr
Fast pris för Energiberäkning
Bygglovsritningar för villa eller större projekt så som nybyggnation.

Tvåplansvilla

1 750 kr
Fast pris för Energiberäkning
Bygglovsritningar för tillbyggnad eller större ombyggnader.

Tillbyggnad

1 500 kr
Fast pris för U värdesberäkning

Leverans SAMMA DAG

Kvalitétsgaranti

Vad ingår i alla paket:

Energiberäkning

Förslag på förbättringar

Utlåtande på resultat

Rådgivning

quote

När jag hittade LT Ingenjörsbyrå och kom i kontakt med Laszlo så gick allt fort.
Tydliga frågor om projektet, tydligt när leverans sker av projekt. Ritningarna helt perfekta för att få igenom mitt bygglov! Precis det jag behöver och älskar bemötandet.

Anders V.
Anders V.
Stockholm

Vad är en energiberäkning?

LT Ingenjörsbyrå hjälper dig med energiberäkning och U-värdesberäkning inför startbesked.

or

Not available!

mellan 10:00 och 17:00 helgfria vardagar

LT Ingenjörsbyrå hjälper dig med energiberäkning och U-värdesberäkning inför startbesked.

Energiberäkning exempel

När du anlitar oss för att ta fram en energiberäkning för ditt hus så kommer vi direkt att sätta dig i kontakt med en energiingenjör. Ingenjören utgår från Boverkets byggregler som ställer krav på att energiberäkningen skall vara en kopia av den verkliga förbrukningen under ett normalår. Ovanför ser du några exempel på energiberäkningar från våra kunder.

OPTIMERA DRIFTSKOSTNADEN MED EN TIDIG ENERGIBERÄKNING
Kontakta oss tidigt i processen med ditt bygglov så kan vi hjälpa dig med hur du optimerar driftskostnaden genom smarta val. Vi hjälper till med utredningar och ger råd och tips efter en energiberäkning om vad som kan förbättras för att få så låg driftskostnad som möjligt när byggnaden väl är på plats. Det är bra både för din ekonomi och för miljön. Vi har en stor erfarenhet av energibalansberäkningar och erbjuder en transparent prissättning utan dolda avgifter.
Energiberakning 3

Vilka energiprojekt pågår i malmö?

Energiberakning 3

Malmö har initierat flera energiprojekt för att minska utsläppen och skapa en hållbar stad. Här är några av dem:

Staden arbetar med energibesparing genom att införa riktade satsningar på solceller och andra typer av förnybar energi. I syfte att göra vardagen bekvämare för Malmös invånare har staden byggt upp massor av cykelvägar och elbusslinjer, vilket resulterar i mindre trafik och luftföroreningar. Denna åtgärd ger inte bara ett miljömässigt lönsamma resultat, utan ger även invånarna en snabbare och mer komfortabel transportlösning.

Malmö införde nyligen tekniken ParkSmart, som använder sensorer för att mäta rusningstrafik och planera parkering beroende på efterfrågan. Systemet gör det möjligt för användare att betala sin parkering direkt via appen utan behov av att ta fram mynt eller kontantkort från bilen.

Till slut jobbar Malmö Stad med olika former av insamling av förnyelsebar energi som solenergi, vindkraftverk samt vatten- och bioenergiprojekt. Dessa projekt kommer inte bara att minska utsläppen, utan kommer också att ge invånarna tillgång till billigare energi alternativ.

Genom alla dessa olika energiprojekt satsar Malmö Stad hårt på ett mer miljömedvetet samhällsliv som i slutet kommer bidra till den globala hållbarhetsutmaningen.

or

Not available!

mellan 10:00 och 17:00 helgfria vardagar

referensprojekt

Läs mer från några av de kunder som jag har hjälpt under åren.

VEM ÄR JAG?

Jag startade LT Ingenjörsbyrå 2017 med grundidén att hjälpa privatpersoner med sina byggprojekt. När jag startade fanns ingen på marknaden som ville ta sig an privatpersoner. Med min erfarenhet från stora byggprojekt har jag kunnat hjälpa mina kunder att slippa huvudvärk från bygglov eller upphandlingar av hantverkare.

Jag har blivit uppmärksammad i flera tidningar och även mottagit flera priser för mitt entreprenörskap.

1 647+

avslutade projekt

4.9 ⭐

av 5.0 i kundomdöme

Laszlo Toth

Kontakta oss för att få hjälp med ditt bygglov

Över 1600 nöjda kunder
och mer än 1647 genomförda projekt

4.9 av 5.0

LT Ingenjörsbyrå är en helhets leverantör av bygglovsritningar, vi har 4,9 betyg.

Läs alla recensioner

Jag fick snabb hjälp av LT Ingenjörsbyrå med brandskyddsbeskrivning när jag skulle ändra verksamhet i min fastighet. De förklarade processen och var tillgängliga även under bygget för frågor och ändringar tillsammans med entreprenören.

Basil M. — Lund

Brandskyddsbeskrivning var ingenting som vi hade räknat med behövs till bygglovet, men Laszlo förklarade vikten av denna projektering och kommunen krävde även detta inför tekniskt samråd. Vi sparade över 50 000 kr på att slippa brandklassade fönster och dörrar efter att vi gjorde en strålningsberäkning.

Annika T. — Täby

Kommunen krävde brandskyddsbeskrivning för vår nybyggda villa med en carport. Laszlo hjälpte oss snabbt med en strålningsberäkning för att kommunen skulle ge oss ett startbesked.

Peter A. — Stockholm
Ladda mer