fbpx

STARTPRIS FRÅN ENDAST 1 500 KR

Energiberäkning Stockholm

Vi är experter på energiberäkningar och U-värdesberäkningar. Hos oss får du din energibalansberäkning på ditt hus, villa eller tillbyggnad utförd av av en erfaren energiexpert enligt de senaste reglerna, BBR 29.

or

mellan 8:00 och 18:00 helgfria vardagar

4.9 av 5.0 i kundomdöme utifrån 57 kunder

LT Ingenjörsbyrå hjälper dig med din energiberäkning för ditt byggprojekt.

Priser

Energiberäkning Stockholm, Energiberäkning Stockholm

Enplansvilla

1 500 kr
Fast pris för Energiberäkning
Energiberäkning Stockholm, Energiberäkning Stockholm

Tvåplansvilla

1 750 kr
Fast pris för Energiberäkning
Energiberäkning Stockholm, Energiberäkning Stockholm

Tillbyggnad

1 500 kr
Fast pris för U värdesberäkning

Leverans SAMMA DAG

Kvalitétsgaranti

Vad ingår i alla paket:

Energiberäkning

Förslag på förbättringar

Utlåtande på resultat

Rådgivning

Energiberäkning Stockholm, Energiberäkning Stockholm

När jag hittade LT Ingenjörsbyrå och kom i kontakt med Laszlo så gick allt fort.
Tydliga frågor om projektet, tydligt när leverans sker av projekt. Ritningarna helt perfekta för att få igenom mitt bygglov! Precis det jag behöver och älskar bemötandet.

Anders V.
Anders V.
Stockholm

Vad är en energiberäkning?

LT Ingenjörsbyrå hjälper dig med energiberäkning och U-värdesberäkning inför startbesked.

or

mellan 8:00 och 18:00 helgfria vardagar

LT Ingenjörsbyrå hjälper dig med energiberäkning och U-värdesberäkning inför startbesked.

Energiberäkning exempel

När du anlitar oss för att ta fram en energiberäkning för ditt hus så kommer vi direkt att sätta dig i kontakt med en energiingenjör. Ingenjören utgår från Boverkets byggregler som ställer krav på att energiberäkningen skall vara en kopia av den verkliga förbrukningen under ett normalår. Ovanför ser du några exempel på energiberäkningar från våra kunder.

OPTIMERA DRIFTSKOSTNADEN MED EN TIDIG ENERGIBERÄKNING
Kontakta oss tidigt i processen med ditt bygglov så kan vi hjälpa dig med hur du optimerar driftskostnaden genom smarta val. Vi hjälper till med utredningar och ger råd och tips efter en energiberäkning om vad som kan förbättras för att få så låg driftskostnad som möjligt när byggnaden väl är på plats. Det är bra både för din ekonomi och för miljön. Vi har en stor erfarenhet av energibalansberäkningar och erbjuder en transparent prissättning utan dolda avgifter.
Energiberäkning Stockholm, Energiberäkning Stockholm

Vilka energiprojekt pågår i Stockholm?

Energiberäkning Stockholm, Energiberäkning Stockholm

Stockholm är en stad som aktivt arbetar för att minska utsläppen och skapa en grönare miljö. Här finns flera pågående energiprojekt som är specifikt utformade för att passa Stockholms unika karaktär och behov. Grunden i alla projekt är självklart en energiberäkning.

I Stockholms Stad pågår ett banbrytande initiativ för att öka användningen av förnybar energi i hela regionen. Projektet inkluderar byggandet av vattenkraftstationer i Djurgården, solpaneler på Stadshuset i Kungsholmen och vindkraftverk i Nacka. Genom att investera i dessa energikällor strävar Stockholm efter att skapa en hållbar framtid med mer förnybar energi än vad som förbrukas i staden.

En annan viktig satsning är att minska biltrafiken och göra Stockholm mer cykelvänligt. För att lösa detta problem har man infört fler elbussar som trafikerar sträckan mellan Solna och Södermalm, samt byggt ut cykelvägnätet i Bromma och Huddinge. Dessa åtgärder gör det möjligt för invånarna att snabbt och bekvämt ta sig runt i staden samtidigt som man minskar utsläppen från trafiken.

För att bekämpa klimatförändringarna har Stockholm även implementerat innovativa lösningar för att samla in koldioxid. Ett projekt som pågår är installationen av kolhydratpumpar längs med Drottninggatan i Norrmalm, Sergels torg i Norrmalm och Kungsträdgården på Östermalm. Dessa pumpar tar upp koldioxid från luften och omvandlar den till användbar energi som sedan används i olika processer runt om i staden.

Genom dessa energiprojekt och många andra initiativ har Stockholm tydligt visat sin ambition att bli en grönare stad. Genom att använda förnybar energi, främja hållbara transportsätt och implementera innovativa lösningar för att minska utsläppen, tar Stockholm ett stort steg framåt mot en mer miljövänlig framtid.

or

mellan 8:00 och 18:00 helgfria vardagar

Vilka är vi?

LT Ingenjörsbyrå är din personliga bygglovsbyrå. Konsultbyrån grundades i Borås 2017 och består idag av ett team av arkitekter och ingenjörer som alla har fokus på bygglovsprocessen.

1 647+

avslutade projekt

4.9

av 5.0 i kundomdöme

Laszlo Toth

Kundansvarig

Boka Samtal med Laszlo

Över 1600 nöjda kunder
och mer än 1647 genomförda projekt

4.9 av 5.0

Läs alla recensioner

Juni 2023

Fick hjälp med kompletta ritningar till bygglovet. LT Ingenjörsbyrå är både professionella samt kundvänliga. Kan varmt rekommendera dem till andra som behöver hjälp med ritningar / bygglov etc. Sparade otroligt många timmar!

Johan H. — Malmö
Juni 2023

Mycket nöjd med bemötandet och tålamod, då många uppmätningar gjordes från min sida pga. Att ritningar slarvats bort av Malmö stad. Slutresultatet blev mycket bra och LT tog hand om att skicka in bygganmälan åt mig.

Robert O.
Juni 2023

Tjänstvilligt bemötande och professionell leverens. Kommer gärna tillbaka!

Hasse Johansson
Ladda mer