fbpx

Fastighetskonsult

Varför en erfaren fastighetskonsult är viktig för att maximera din avkastning

⭐ 4.9 av 5.0 i kundomdöme

från fler än 1 600 kunder

Laszlo Toth är en av våra fastighetskonsulter som jobbar med BRF kunder i Västra Sverige.

Vad är en Fastighetskonsult?

En fastighetskonsult är en expert inom fastigheter som kan erbjuda råd och vägledning när det gäller fastighetsinvesteringar. De kan hjälpa dig att identifiera de bästa investeringsmöjligheterna, analysera marknaden och förmedla kontakt med andra experter och investerare. En fastighetskonsult kan också hjälpa till med att förhandla om priser och villkor, samt hantera alla pappersarbeten och juridiska frågor som är involverade i en fastighetsaffär.

Varför en erfaren fastighetskonsult är viktig för att maximera din avkastning

När det gäller att investera i fastigheter är en erfaren fastighetskonsult avgörande för att maximera avkastningen på din investering. Beroende på din kunskap och erfarenhet kan fastighetsmarknaden vara komplex och föränderlig. Därför är det viktigt att ha någon som har expertis och erfarenhet för att guida dig på rätt väg.

En erfaren fastighetskonsult kan erbjuda värdefull rådgivning och hjälpa dig att navigera genom de utmaningar och möjligheter som fastighetsmarknaden erbjuder. Genom att förstå dina investeringsmål och behov kan en fastighetskonsult hjälpa dig att identifiera de bästa tillfällena att köpa eller sälja fastigheter. De kan också hjälpa dig att analysera och bedöma olika fastighetsmöjligheter för att säkerställa att du gör en välinformerad investering.

Det är viktigt att komma ihåg att en fastighetskonsult inte bara har kunskap om fastighetsmarknaden, utan också har ett brett nätverk av kontakter inom branschen. Detta kan vara till stor nytta när det gäller att hitta de bästa investeringsmöjligheterna eller att förhandla om bästa möjliga avtal.

Sammanfattningsvis kan en erfaren fastighetskonsult vara en ovärderlig tillgång när det gäller att maximera avkastningen på din fastighetsinvestering. Genom att erbjuda expertis, erfarenhet och ett omfattande nätverk kan de hjälpa dig att fatta välgrundade beslut och maximera avkastningen på din investering.

Introduktion till fastighetsinvesteringar

Fastighetsinvestering är en investering som innebär att köpa, äga, förvalta, hyra eller sälja fastigheter för att göra vinst. Det är en av de mest populära investeringsformerna i Sverige. Men det är också en investering som kräver mycket kunskap och erfarenhet för att lyckas. Fastigheter kan vara en utmärkt investering eftersom de ofta ökar i värde över tid, men det finns också risker som måste hanteras.

 

Fördelar med att anlita en erfaren fastighetskonsult

Att anlita en erfaren fastighetskonsult kan ha många fördelar när det gäller att maximera avkastningen på din investering. En erfaren konsult kan hjälpa dig att identifiera de bästa investeringsmöjligheterna baserat på din budget och dina mål. De kan också hjälpa dig att förhandla om priser och villkor för att säkerställa att du får bästa möjliga avkastning på din investering.

En erfaren fastighetskonsult har också en bred kunskap om fastighetsmarknaden och kan därför hjälpa dig att undvika vanliga misstag som många investerare gör. De kan också hjälpa dig att identifiera och hantera risker som kan påverka din investering. En annan fördel med att anlita en erfaren fastighetskonsult är att de har ett brett nätverk av kontakter inom fastighetsbranschen. Detta kan vara till stor hjälp när du söker efter investeringsmöjligheter eller behöver hjälp med att lösa problem som uppstår under en fastighetsaffär.

Vad gör en Fastighetskonsult för dig som fastighetsägare?

Vi hjälper er vart ni än befinner er i Sverige. Här kan vi erbjuda fastighetskonsult för:

 • Överlåtelsebesiktning (Besiktning av villa (villabesiktning)
 • Lägenhetsbesiktning (Besiktning av bostadsrätt)
 • Statusbesiktning av flerbostadshus samt övriga hus
 • Optimera dina driftnetton
 • Omförhandla era avtal för att sänka kostnader
 • Omförhandla era avtal för att bättra på era villkor/tjänster
 • Underhållsplan vid underhållsplanering
 • Upphandling och projektledning av byggnadsentreprenad
 • Bistå fastighetsägare i systematiskt brandskyddsarbete
 • Skadeutredning
 • Fuktmätning och fuktindikering
 • Rådgivning och övrigt förekommande teknisk förvaltning.
 • Vi är medlemmar i SBR och håller dig ständigt uppdaterad med senaste nytt inom branschen.
 • Projektering med hjälp av arkitekt, konstruktör, energiingenjör etc.

Mer än 1 647 genomförda projekt

Sedan starten 2017 har vi hjälp otroligt många privatpersoner att förverkliga sina byggdrömmar. Vi förverkligar byggdrömmar för privatpersoner, företag och fastighetsägare.

4.9 av 5.0

LT Ingenjörsbyrå är en helhets leverantör av bygglovsritningar, vi har 4,9 betyg.

från fler än 1 600 kunder

Oktober 2022, via Facebook

Vår arkitekt har varit väldigt duktig och lätt att samarbeta med när vi behövde ta fram ritningar på befintligt hus och sedan rita upp en tillbyggnad. Kan varmt rekommendera arkitekten och LT Ingenjörsbyrå till andra

Birgitta W. — Malmö
Mars 2023, via Hemsida

Proffsigt och bra bemötande. Lyhörda för våra önskemål. Gav tips under hela projektet. Tålmodiga, nöjda först när vi är nöjda. Snabb leverans inom 7 dagar! 

Mikael S. — Borås
April 2023, via Google

Snabbt, smidigt och lyhörd dessutom väldigt prisvärt. Vi vet vilka vi kommer fortsätta att anlita.

Mats E. — Uppsala

VEM ÄR JAG?

Jag startade LT Ingenjörsbyrå 2017 med grundidén att hjälpa privatpersoner med sina byggprojekt. När jag startade fanns ingen på marknaden som ville ta sig an privatpersoner. Med min erfarenhet från stora byggprojekt har jag kunnat hjälpa mina kunder att slippa huvudvärk från bygglov eller upphandlingar av hantverkare.

Jag har blivit uppmärksammad i flera tidningar och även mottagit flera priser för mitt entreprenörskap.

1 647+

avslutade projekt

4.9 ⭐

av 5.0 i kundomdöme

Laszlo Toth

Kontakta oss för att få hjälp med ditt bygglov

LÅT OSS SÄTTA IGÅNG DIREKT