fbpx
Spela videoklipp

👉 Frågor i dagens video:

01:33 Vad är konstruktionsritningar?

04:11 Hur används konstruktionsritningar i byggprocessen?

07:47 Varför behövs konstruktionsritningar?

12:55 Hur mycket kostar konstruktionsritningar?

21:16 Hur ska du jämföra offerter på konstruktionsritningar?

29:21 Hur hittar jag en pålitlig konstruktör?

32:10 Förberedelser Inför Möte med Din Konstruktör

34:44 I vilket skede ska man kontakta en konstruktör?

37:58 Vanliga Misstag i Konstruktionsritningar

45:38 Konstruktionsritningar vid renoveringar

51:37 Vilka programvaror används för att skapa konstruktionsritningar?

53:47 Tips för privatpersoner som ska bygga hus 2024?

Denna video lyfter följande punkter:

Vill du ha mer info eller hjälp?

Vad tycker våra kunder?

Mer än 1 647 genomförda projekt

Sedan starten 2017 har vi hjälp otroligt många privatpersoner att förverkliga sina byggdrömmar. Vi förverkligar byggdrömmar för privatpersoner, företag och fastighetsägare.

{total_review_result} av 5.0

LT Ingenjörsbyrå är en helhets leverantör av bygglovsritningar, vi har 4,9 betyg.

från fler än 1 600 kunder

Jag fick snabb hjälp av LT Ingenjörsbyrå med brandskyddsbeskrivning när jag skulle ändra verksamhet i min fastighet. De förklarade processen och var tillgängliga även under bygget för frågor och ändringar tillsammans med entreprenören.

Basil M. — Lund

Brandskyddsbeskrivning var ingenting som vi hade räknat med behövs till bygglovet, men Laszlo förklarade vikten av denna projektering och kommunen krävde även detta inför tekniskt samråd. Vi sparade över 50 000 kr på att slippa brandklassade fönster och dörrar efter att vi gjorde en strålningsberäkning.

Annika T. — Täby

Kommunen krävde brandskyddsbeskrivning för vår nybyggda villa med en carport. Laszlo hjälpte oss snabbt med en strålningsberäkning för att kommunen skulle ge oss ett startbesked.

Peter A. — Stockholm

Vanliga frågor om

Konstruktionsritningar är detaljerade tekniska ritningar som visar hur en byggnad eller struktur ska byggas. De innehåller information om material, dimensioner, och specifika byggmetoder som ska användas för att säkerställa att konstruktionen uppfyller alla säkerhets- och byggnormer.
Kostnaden för konstruktionsritningar varierar beroende på projektets komplexitet och omfattning. Enkla projekt kan kosta några tusen kronor, medan mer komplexa och stora byggprojekt kan kosta tiotusentals kronor eller mer.
Kontakta en konstruktör så tidigt som möjligt i planeringsfasen av ditt byggprojekt. Detta hjälper till att identifiera potentiella problem och säkerställa att alla tekniska aspekter beaktas från början.
Säkerställa att byggnaden uppfyller säkerhetsstandarder och byggnormer. Underlätta kommunikationen mellan arkitekter, ingenjörer och byggarbetare. Förhindra dyra misstag och förändringar under byggprocessen.
Be om referenser och tidigare projekt att granska. Sök efter recensioner och betyg online. Be om rekommendationer från vänner och familj.

Samlad erfarenhet från mer än 1600 genomförda projekt och projektvärde på över 200 miljoner kronor!

UNDVIK DESSA 7 VANLIGA MISSTAG NÄR DU SKA RENOVERA ELLER BYGGA UNDER 2024